לא רוצה להיות לבד עם זה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/12/2019 | 20:03 | מאת: ינשוף

תמונות חדשות בתוך הראש פלאשים של סיוטים מנסה לעשות סדר מרגישה אי שקט נוראית בפנים לא מצליחה להניח את הדברים בצד אני מפחדת... כל כך מפחדת רק רוצה להתקרבל מתחת לשמיכה ולא לקום יותר אני כל כך מפחדת

09/12/2019 | 22:32 | מאת: שירה2017

ינשוף יקרה, המסע הזה מפחיד ומביא איתו זכרונות קשים מנשוא. מקווה שתמצאי את הכוחות להמשיך ולהתמודד. האם יש לך תמיכה כלשהי מחוץ לטיפול? מבינה כל כך את הרצון להעלם ולהתחבא. איתך שירה

הי ינשוף, תוך כדי הניסיון לעשות סדר, מה יכול להרגיע בזמנים כאלה? אודי

11/12/2019 | 05:34 | מאת: סוריקטה

הי ינשוף, מה הכי מפחיד? הקול שמכחיש את התרחשותם של דברים? האיום שאם תתעמתי, יאמרו עליך שאת חולה, כי את יודעת? אני חושבת שבמשאלה האחרונה גלום הרצון ללכת לישון ולקום בבוקר בריאים. ושהבריאות הזאת גם תחזיק מעמד. הנה בוקר. ופקחנו עיניים. וקמנו. ועוד מעט גם השמש תקום. סוריקטה

11/12/2019 | 14:48 | מאת: ינשוף

שירה וסוריקיטה יקרות תודה שאתן כאן סוריקיטה-הקול המפחיד הוא כנראה הקול שמכחיש ...

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית