כל קיץ קורה דבר מה...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/06/2001 | 19:28 | מאת: Lala

סתם שמעתי את השיר של מיקה קרני ברדיו וחשבתי שיש בזה משהו מאוד מעודד, כי הדברים יקרו ולאו דווקא דברים רעים אז קחו קצת מהאופטימיות :)

06/06/2001 | 21:32 | מאת: Jacki

אני לא בטוחה שהבנתי למה את מתכוונת... כל השיר מדבר...? שלך, אני.

07/06/2001 | 00:57 | מאת: טלי וינברגר

כל קיץ / מיקה קרני כל קיץ קורה דבר מה ואך שכאילו כלום לא השתנה מעונה לעונה הלב יותר נכנע לפיתויי הליל של האדמה כפוף על אהבתך הכוכבית קינת קיץ אחרונה. לא זכרתי איזו מתנה ביקשת שאביא לך בשובי זהו פזרון נפש שלאחר קציר, הכל אסוף, רק שיכחה קיצית. זו העונה המתה שלך, מישהו מקשיב. מישהו חדל לשיר ואת, מה את יושבת פרחונית שלי, שתמיד אביב? ומה בדבר בגידת הזמן ומה בעניין העננים שחונים בפאתי הסתיו הריחני עד מתי את חושבת אפשר לשחק באוהבים. אכן, שיר מקסים, וכשזה בא מלווה בלחן הנהדר...זה ממש יפיפה! וגם עניין האופטימיות, אכן ניכר במילים. "כל קיץ קורה דבר מה..." שיהיה אחלה קיץ...הלוואי! טלי פרידמן

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית