המתח הנפשי ...והלחץ ...אורחים ..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/09/2019 | 11:45 | מאת: חטוליתוש

כבר נותנים את האותות הראשונים לקראת בואם לארץ של אחי וגיסתי הפיברומיאלגיה בשיא...כאבים קשים בלי יכולת להרפות מהם.. אין שום תרופה שיכולה להקל.. מי שסובלת ..מכירה היטב על מה אני מדברת.. וגיסתי גם סובלת..ומגיעה גם במחשבה ..שהיא זקוקה למנוחה.. כל כך מבינה אותה..וגם מאוד אוהבת אותה..אנחנו ביחד מגיל 15 .. יש לנו היסטוריה נהדרת במשך כל השנים ..מבינה שצריכה גם לתת לה מקום להיות..וכבר אמרו לי שאני לא צריכה תמיד רק..להתחשב בכל מי שנמצא סביבי.. כולם חולים כולם סובלים כולם זקוקים וגמני......קיימת...!! אייך מנווטים את המצב כך ...שכולם יהיו מרוצים.. אם בכלל אפשרי אשמח לכל עיצה שתבוא מכולכן אודי.. מה דעתך בענין ?? תודה חטולית

הי חטולית, בתוך כל הצורך הזה של האנשים מסביבך, בהחלט חשוב להדגיש שגם את קיימת. ולאפשר גם לך את המקום שאת צריכה. אודי

13/09/2019 | 10:23 | מאת: סוריקטה

הי חטולית, מעניין שכל הסובלים האלה בוחרים על מי להפיל את משקלם... עלייך, השותקת, החרדה.. איתך, סוריקטה

13/09/2019 | 13:17 | מאת: מכל

כולנו זקוקים! כלנו רוצים שיראו אותנו! שיראו שאנחנו קיימים! צודקת. מגיע לך שיראו אותך!!! השמיעי את קולך. תני לו ביטוי. ואולי אפשר גם להעזר בסביבה הקרובה? אולי שיכינו גם קצת לחג? אולי חלק מהזמן הגיסה ואחיך יסעו לטייל ויהיו בבית מלון? לא יודעת...תנסי לחשוב איך להקל. לא פשוט שכלם באחריותך. איתך.

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית