...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/09/2019 | 06:20 | מאת: סוריקטה

הי כולם, בפורמט הנוכחי של הפורום, ובפרט נוכח השינוי בו איני רואה עצים על ענפיהם, איני מצליחה תמיד להבין למי פונים בתגובות. בכל מקרה, אולי היה לי קל יותר, לו היו רושמים למי פונים, מציינים שוב במילים באיזה הקשר, וגם חותמים בסוף. זה יותר מכבד, אולי גם פחות השלכתי בעיניי. מודעת לכך שעידן האינטנט די חירב את העניין הזה, לצערי... מה דעתכם? סוריקטה

11/09/2019 | 17:11 | מאת: חטוליתוש

אני תמיד משתדלת לרשום בכותרת כמו כאן למי אני מפנה את התשובות שלי ואין לי בעיה אם מקל עליך גם לחתום את שמי בהמון אהבה חטולית

11/09/2019 | 18:44 | מאת: ינשוף

קצת הרבה בבלבולים בפנים גם אני הולכת לאיבוד עם כל הענפים אשתדל לכתוב לך ישירות ולהסביר למה ולמי אני מגיבה ולחתום בסוף.. ינשופים💗

12/09/2019 | 07:49 | מאת: שירה2017

הי סוריקטה, צודקת. משהו כאן הולך לאיבוד. מרגישה גם שיש לנו פחות זמן להגיב והשיח לא ממוצה או נקטע או נשאר תלוי על עץ אחרי כמה תגובות, וכן זה יוצר מן תחושה כזו של אולי ריקנות או החמצה, ומראה כמה התקשורת כאן מוגבלת ואולי מוטב לדעת או להגדיר את זה וללמוד איך בדיוק נכון להשתמש בפלטפורמה הזו מבלי להפגע. לא יודעת אולי סתם קישקשתי. שירה

12/09/2019 | 11:25 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי כמה טוב לראות אותך כאן עם כל הבלבולים שלך ומצאת זמן גם לכתוב כמה מילים.. חטולית

12/09/2019 | 18:31 | מאת: סוריקטה

הי בנות יקרות, תודה שהייתן איתי ולכן בעצמכן קשה כל כך. אתן, עבורי, מאד ברורות בדרך כלל. שלכן, סוריקטה

הי סוריקטה, רעיון טוב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית