רק שכחתי להוסיף...........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/09/2019 | 14:56 | מאת: חטוליתוש

שמרוב מועקה נפשית כבר הפסקתי להקפיד בבית על הלבוש שלי מסתובבת אייך שבא לי במכנסים ובלי כיסוי ראש גם כשבאים אלי כבר לא אכפת לי גם אייך אני נראית

09/09/2019 | 06:46 | מאת: סוריקטה

'רק' וכל כך הרבה... הי חטולית, כתבתי לך תגובה על עץ קודם, ועכשיו ראיתי את הודעתך זו. יפה לך השחרור. מבינה שגם מפחיד, החרדה מהמחיר. אבל יפה, בעיניי, שאת מתירה לעצמך. סוריקטה

09/09/2019 | 08:13 | מאת: שירה2017

וואוו, חטולית!!! עם כל הכאב וכל מה שסוגר עלייך, כמהה חופש לקחת לעצמך ואיזו צעקה גדולה את צועקת. מאחלת לך ימים טובים יותר וגם רגעים קטנים של הנאה כשהמשפחה מתכנסת. שלך שירה

09/09/2019 | 12:28 | מאת: חטוליתוש

יםה שלי לא יודעת עד כמה יפה לי השחרור.. זה בכלל לא צנוע ...ואסור .. אבל משהו בתוכי שבור ומאוד כואב.. מאוד רוצה להיות " בסדר" אבל ממש לא מצליחה ... בנקודת שבירה גדולה שרק רוצה לעזוב הכללל ולברוח דכאון משתלט עלי ואין לי לאן...לברוח.. גם כדורים כבר לא עוזרים לאן אלך ..לאן אברח..כדי להיות..להרגיש. .. לא יודעת.. אין מקום בטוח ללכת לבכות לבכות בשקט ..לא להפריע תודה יפה שלי

הי חטולית, גם אני חושב שיש משהו טוב בקצת שחרור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית