חלומות שלא מרפים.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/08/2019 | 09:33 | מאת: מכל

השאלה האם הם מרפאים??? חלומות של כעס. של פגיעה בחזרה. של ילדה זועמת...אבל לא כלפיי..אלא כלפיו..לא הייתי ילדה כזו בכלל. הייתי שמחה כלפי חוץ עם חיוך ואופטימיות מזוייפת. והלילה לא עצמתי עין כמעט. כאבי ראש מטורפים וכדור שלא עוזר.. ההד של הכאב ראש עדיין איתי עכשיו...הגב תפוס שרירים תפוסים. אבל עדיין עם כל זה יש הקלה.. אני ברגשות מעורבים למרות שאני שלמה עם זה שדברתי...ויודעת שהיה צריך להאמר כבר מזמן...כאילו חשבו שאם לא נזכיר אולי שכחתי כי הייתי קטנה..ואני בכלל לא יודעת ולא מבינה. היום אני מבינה טוב מאוד!! כבר לא טפשה. זה לא קל ובטח שלא הבטיחו לי מעולם גן של ורדים וגם בורדים יש קוצים דוקרניים.. לא קל לי... זקוקה למילים שקטות ומרגיעות...וחיבוק אוהב..

הי מיכל, יש תפיסות שרואות בחלום תהליך של עיבוד, ומבחינה זו החלום בהחלט מרפא ומשלים את תהליכי העירות. אודי

02/09/2019 | 10:36 | מאת: חטוליתוש

באיזשהו שלב הם מרפים גם אם נראה כאלו לעולם לא יעזבו...הם יעזבו.. מיכלי מאמי ..מעולם לא היית טיפשה...היית רק ילדה קטנה .. להם לא היה נוח לדבר ..להזכיר..כי היו נאלצים לטפל בך..בפגיעה !! האמת שמעולם לא הבנתי למה משתמשים בבטוי הזה של " גן של ורדים " כאלו בא להבטיח משהו נשגב.. באמת שבגלל הקוצים ..אי אפשר לגעת בפרח.. ועל קוץ וריח ..אין להתווכח.. לא אוהבת את הריח .. חיבוק ענק ורך עד אליך .. חטולית

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית