לכולם .....ינשופי כנסי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

22/08/2019 | 09:25 | מאת: אביב 22

https://youtu.be/akcujZ6kbss איך מסבירים געגוע . ..בחיי נכתב עבוריינו 😊😀😁 רק שאנחנו במקום לדבר געגועים מדברות כעס תחושת נטישה בגידה ....והכי הכי לעזוב לברוח לא לחזור .... אז איך מסבירים געגוע,בכאב ובאהבה💜💛💚

22/08/2019 | 23:44 | מאת: ינשוף

תודה אביב יקרה תודה על היותך תודה שאת מסבירה ומבינה דברים וזה מקל תודה שאת חברה שלנו

הי אביב, יפה! אודי

23/08/2019 | 12:39 | מאת: סוריקטה

הי אביב, איך מסבירים געגוע, זו שאלה מצויינת. כנראה שאולי חלקנו (ובינהן גם אני) לא תמיד הכי יודעות. תקועות בכעס או בהלם או בהכחשה. חוסר אונים, בלבול ואימה. לעתים מקשקשת מתנתקת במקום להמתין או להרגיש. אולי (?) סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית