איך מתמודדים?? איך??

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/08/2019 | 09:47 | מאת: ינשוף

אני עושה הכל כדי להרגיע את המצוקה בפנים..... אני רצה..... אני עובדת.... אני הרבה עסוקה.... נסיתי להתקשר למרכזי הסיוע למינייהם אבל הם ממש לא הועילו... המטפלת חוזרת שבוע הבא ואז שוב כעבור שבועיים לוקחת עוד חופש... אין לה פתרונות להציע לי ואני מרגישה כל כך הרבה חוסר אונים..... היא עזרה לי הרבה... אני לא שוללת את זה אבל כרגע המצב רק מחמיר..

22/08/2019 | 09:08 | מאת: ינשוף

כאשר הכי זקוקים למילים ולעזרה... אין... קשה שלא מגיבים ואולי זה מובן כי אני מתקשה גם להגיב לכם...

22/08/2019 | 16:53 | מאת: ניקול123

ינשוף, כואב לי לקרוא את ההודעה שלך כי אני בדיוק כמוך נמצאת במצב הזה. המרחק, הגעגוע האינסופי, הפחד שאולי זה לא יקרה יותר. גם אני סופרת את הימים והדקות עד שתחזור ועד אז משתדלת להתעסק בדברים אחרים שישכחו מעט את המחשבות והגעגועים שלא מפסיקים לפקוד אותי. מאחלת לך שתצליחי למצוא פתרון הולם יחד עם המטפלת. אפשר לנסות להיעזר בכתיבה, בהודעות, אולי לתאם שיחה קצרה בזמן שמתאים לשתיכן. אני לא יודעת מה מקובל אצלך בטיפול עם המטפלת ומה הגבולות ועד כמה הם גמישים אבל כדאי להציע או לנסות משהו כזה. מקווה שתצליחי להרגיש טוב יותר למרות הכל.

22/08/2019 | 17:44 | מאת: חטוליתוש

ינשופית מתוקה שלי באמת לא יודעת מה עוד להציע לך.. מצטערת שיצא כך חיבוקי חטולית

הי ינשוף, התחושה של חוסר מענה קשה מאוד. טוב שצפוי מענה מסויים בשבוע הבא, כאשר היא חוזרת, וטוב שגם כאן היה מענה. מקווה שיתייצב. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית