הי שוב... יום שלישי בבוקר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/08/2019 | 07:02 | מאת: סוריקטה

הי, במקום בגוש אחד ענק יוצא לי לכתוב בהמשכים ומקטעים. לפעמים יוצא שגם אני פחות מתאפקת. במקרה שלי, זה, אולי, סוג של הישג. בכל אופן - קראתי היום בבוקר את תגובותיך, אודי, מנסה להקשיב. רשמתי שתי תגובות המשך נדמה לי על העצים שבריה ושירה פתחו בראשית השבוע. רציתי קצת לספר שבהמלצת המטפל הורדתי הילוך. מבחינת פעילות גופנית (עבודה בעיקר). משהו כמו ארבעים אחוז. וגם הקטנתי התנדבויות. יצא שעליתי כמה וכמה קילוגמים. לא יודעת אם להגיד על זה כמה טוב וכמה רע בסך הכל ועוד בהקשר שינויי הגיל. בינתיים אין מידע, אך בבדיקה אם יש לי סרטן ונגעים שונים אחרים. להתראות, סוריקטה

14/08/2019 | 22:40 | מאת: אביב 22

מחזיקה אצבעות לטוב

15/08/2019 | 10:45 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי קטעים ..שלמים..הכל טוב והבדיקות שלך ..מחזיקה אצבעות שהכל יצא נקי

15/08/2019 | 12:53 | מאת: סוריקטה

הי אביב, כנראה שאיכשהו בתוך כל זה אני שומרת עליי. אולי באופן מנותק למדי. לא יודעת... סוריקטה

הי סוריקטה, טוב או רע, טוב ורע... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית