5 כדורי לוריוון לשנה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

20/07/2019 | 17:24 | מאת: NOT_FOUND

לקחתי 5 כדורי ם לא כדי להתאבד אלא סתם כי ממש לא הצלחתי לישון. זה הרדים אותי לכמה שעות. אבל האם עשיתי משהו בעייתי ואני צריך לגשת לשירותי רפפואה?

28/07/2019 | 11:09 | מאת: חטוליתוש

קודם כל לא לוקחים 5 כדורים בלי הנחיות מתאימות מרופא!! דחוף לגשת לרופא/ה ולבדוק מה כדאי אייך כמה ולמה.. הלוריון יכול לתעתע...עלול להיות מסוכן ..גם כדור ממכר

שלום לך, נראה לי - כמו שכתבה חטולית - שזה לפחות חוסר אחריות... כן הייתי ממליץ לבדוק מה עומד מאחורי התנהגות הרסנית כזו. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית