שיקרתי לפסיכולוגית שלי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

30/06/2019 | 10:23 | מאת: mika

הי אודי, אני שיקרתי לפסיכולוגית שלי. ואני פוחדת שאם אספר לה היא לא תבטח בי יותר.

01/07/2019 | 05:52 | מאת: סוריקטה

הי מיקה ובוקר אור, היית רוצה לפרט, אולי נבין באופן מורחב יותר במה מדובר? אם כי, אולי לא בהכרח דווקא כאן, אלא להחזיר גם באומץ לטיפול. וגם לדבר על תחושת החשש שבאה בכפיפה אחת. זה, כנראה, מהדברים שאולי חשוב יותר לספר. אולי יש פה איזה לב עניין? סוריקטה

01/07/2019 | 17:39 | מאת: טליה.

היי מיקה, לטעמי, זה מאוד תלוי במה שיקרת לה. לכולנו יש שקרים קטנים... גם אני לא תמיד אומרת למטפל את כל האמת, אז מה????, אני לא רואה בעיה בכך. וגם ניראה לי שפעם שיקרתי כשהוא שאל אותי איזושהי שאלה. אבל זה באמת שתלוי בך, איך את מרגישה עם כך... את יכולה לבחור להעלות את הנושא מולה אם זה מציק לך ולראות כיצד תגיב. יש דברים שבחרתי במודע שלא לספר למטפל. וזו זכותי המלאה... לפי דעתי, ממש לא חייבים לספר למטפל הכל. זו בחירה שלך מה לספר ומה לא.

הי מיקה, תתחילי מלדבר על הפחד שלך... (ורמז: תבדקי את מידת הבטחון שלך בה...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית