סליחה שנשמעתי לך תוקפנית או לא מכבדת.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2019 | 23:26 | מאת: מכל

זאת לא הייתה הכוונה.. נפגעתי מאוד מהתשובה שלך. ועדיין לא הבנתי מדוע בחרת להסביר לי על המחלה בצורה כזו? ומדוע כתבת שאין לקנא?כאילו שאמרתי שאני מקנאה בזה... מצטערת שלא מבינה את כוונותיך...או קוראת אחרת. סביר להניח שגם לא תענה לי ממש... מילא. סליחה שנשמע לך לא מכבד או תוקפני כי ממש לא התכוונתי. זה בא ממקום פגוע וכואב.

הי מיכל, ההסבר לכך פשוט: פנית בכותרת לא רק אלי. תשובתי ריפררה לסנדיי, שאמרה שמקנאה בזה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית