זיכרון מודחק. היה או לא היה?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2019 | 13:00 | מאת: NOT_FOUND

שלום אני בת 37 נשואה + 2. יש לי חשש שבילדותי עברתי תקיפה מינית , אך אין לי זיכרון של האירוע. אני סובלת מחרדות וסבלתי גם מדיכאון לאחר לידה, מטופלת בכדורים. בהטבה חלקית. האם באמצעות היפנוזה יש אפשרות להעלות זיכרון מודחק? תודה

שלום לך, יש אפשרות להעלות זיכרון מודחק, אולם לא נוכל להיות בטוחים ב-100% באמיתותו של זיכרון כזה, כך שזה יעיל ככלי טיפולי, לא ככלי משפטי. אודי

17/05/2019 | 11:57 | מאת: סנדיי

ראי את ההודעה שלי לינשוף. לדעתי, במקום לנבור בפח הזבל של העבר כדי לדלות משם דברים שיהרסו לנו את החיים, עדיף להוציא מן הזבל דברים שיכולים למחזר אותם ולהתעשר מהם, להיות עם הפנים קדימה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית