אודי..לא יכולה יותר עם 70 התווים ..תעשה משהו

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/05/2019 | 09:53 | מאת: .במבי פצוע..

אודי..??? אתה יודע ?? כשאני קוראת את ההודעות של שירה לגבי המטפל שלה שנסע לחו"ל למליון זמן.. משהו בלב של רופא.. משהו נהיה משותק בנשמה... ..אודי.. אם אמא צביה תעשה לי פעם משהו כזה אני.... אני... אני ?????? לא יודעת... לא עולה לי בראש כלום... ... וואו.. משתק מפחד... בשבוע שעבר נפגשנו רק בראשון,שני ושלישי (בד"כ,בשלישי אנחנו לא נפגשות אבל בגלל יום הזכרון ו העצמאות נפגשנו בשלישי) ואז..דממת אלחוט עד ראשון... אודי, אין לך מושג מה זה היה.. בתחילה עדיין ספרתי ימים, שעות,שניות עד שנגמרה הספירה ונהיה כזה כלום.. כמו רובוט... מאוד דומה למה ששירה מתארת... אודי.. נראה לי שגם לגביך אם תעזוב.. לא יודעת....????? וואו.. אודי... אולי הפורום מסוכן??? אולי להקשר לאנשים מסוכן??? ???

הי במבי, להיקשר זה להסתכן, בהחלט. אבל יש דברים רבים שלא נגיע אליהם ולא נצליח מבלי העזה ולקיחת סיכון מחושב. אין לדעת בסיכונים... אבל אני מקווה שהסיכון 'שווה'. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית