אודי??? עניתי לי כאילו שאני תומכת בהפרעות אכילה!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/05/2019 | 07:59 | מאת: מכל

הבנת מדבריי שזה בסדר אנורקסיה??? ושאני מקנאה באנורקסיה?? בחיי שלפעמים אני פשוט לא מבינה אותך!!!!! אני כל חיי סבלתי מהשמנת יתר והבנתי רק בטיפול שגם לי לדאבוני סוג של הפרעת אכילה אמנם הפוך אבל בעייתית מאוד......אבל מפה ועד להסכים עם מנדיי ולקנא?????? כתבת לי כאילו ענית למנדיי לא לי!!!!!! ממש חבל. תסביר לה את זה!!! מעליב משהו....אני באתי עם זה שאני מנסה להבין אחרות בהרגשה שונה במקום לתקוף ולכעוס.... ואתה נכנס בי. ...חבל.

15/05/2019 | 11:49 | מאת: חטוליתוש

מיכלי אהובה אני חושבת שאת טועה לגבי הפרוש שלך את התגובה של אודי...את יודעת שגם אני תמיד כמעט נוטה לקריאה הרשונה שלי לא להבין...לא חדש נכון אני חושבת שאודי התכוון לומר שזו מחלה קשה ושאין מה לקנא במחלה הזו..ולא שאת מקנאה ... לפחות כך הבנתי..כי זה מקום שאין בו שליטה וחוסר בחירה וזה מה שעושה את המחלה מסכנת חיים... מקווה שהבנתי נכון.. גם לי קרה שלא הבנתי את מה שכתב את זוכרת..?? כמו שהוא אומר שיש לפעמים דברים שאפשר להבין אותם ביותר מדרך אחת ....ולא חושבת שהתכוון להכנס בך.... אוהבת אותך חטולית

15/05/2019 | 17:19 | מאת: מכל

אני יודעת אודי שאתה בוחר מילים. כך שלא סתם כתבת את זה כתשובה להודעה שלי. מוכן להסביר למה? אני יודעת טוב מאוד מה זו אנורקסיה ואין צורך ללמד אותי עליה. תודה. אני דווקא חושבת שאתה זה שלא הבנת אותי הפעם. אני באתי ממקום אחר מתמיד, מקום טוב שמנסה אחרת...והפכת אותי ללא מבינה ומטומטמת...כן זה שלי ההרגשה של המטומטמת..

הי מיכל, צר לי אם נפגעת מהודעתי. לא לזה התכוונתי. אומר רק שאפשר לקרוא אותה גם באופנים אחרים (חטולית הראתה לך אפשרות כזו). אגב, צרם לי מאוד הטון התוקפני בהודעה שלך (השניה). זה היה לא מכבד ומיותר מבחינתי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית