קבוצה ו "יחד" וגם נתק

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/05/2019 | 23:56 | מאת: ינשוף

האמת היא שככל שהזמן עובר אני מרגישה פחות ופחות את ה"יחד". אולי באמת שכאן יש אשליה של "יחד". לא יודעת איך להרגיש את היחד ושייכת. זה מאוד משקף מה שקורה לי בחיים האישיים שלי. כמה שאני מנסה אני כמעט ותמיד לא מרגישה שייכת. אני מרגישה מנותקת מאחרים וגם מעצמי ועצוב לי על כך מאוד. אולי אני גם מרחיקה אחרים בגלל הפחד מקרבה ועל הצורך להגן על עצמי. והאמת היא שלמרות שאני רוצה את היחד אני גם לא. האמת היא שהכי אני מחכה למילים שלך אודי. מחפשת דמות סמכות יציב ומבין וגם שנותן לי תובנות להבין מה שעובר עלי. אולי אני נעזרת בך וזו לא מטרת הפורום... אולי מטרת הפורום הוא לאפשר את היחד...אז אולי באמת זא לא המקום שלי... אני יודעת שכתבתי דברים מנוגדים. לרצות ולא לרצות... האמת היא כואב לי מדי כרגע להיות מנותקת כאן.. אני מרגישה שכל אחד כולל אני ואולי אני בעיקר הוא חלק נפרד מהחלקים(בנות) אחרים/ אחרות...

13/05/2019 | 06:15 | מאת: מכל

מבינה מה שאת אומרת..אנחנו כאן. המוזר, השונה והמפחד מקרבה ;) כלנו באותה הסירה. והנה לך יחד.

הי ינשוף, הניגוד הזה הוא חלק מהסיפור. זה נראה לי מאוד הגיוני שמבקשים את תשומת הלב והיחס שלי, ונראה לי גם מאוד הגיוני שמבקשים גם יחס מאחרים. גם הגיוני לפחד מזה, בעיקר אם נפגענו בעבר. וזה בסדר, בעיקר כשאת אומרת שזה משקף תהליכים דומים מהחיים האמיתיים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית