יום הזיכרון............. טריגר

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

07/05/2019 | 22:01 | מאת: שירה2017

יום הזיכרון, אני רוצה להניח כאן נר לזכרי כי אין מקום אחר. לזכר החיילת שהייתי ונרצחה נפשה על ידי שלושה מפגעים. הגוף ניצל והחלים וכל השאר התנפץ וחוזר להזכיר לי. לא נלחמתי, לא הייתי גיבורה. רק שתקתי. זה מה שהיה

08/05/2019 | 23:24 | מאת: חטוליתוש

שירה אהובה גם לשתוק זו גבורה לא סיכנת את החיים שלך נכון הגוף נפגע והחלים והנשמה תמיד זוכרת... כי הנשמה היא את !! והגוף הוא רק מעטפה...בגד לנשמה... ונכון שהנשמה לא שוכחת כי זה כאב שקשה ...אם בכלל אפשר ...לא..אי אפשר לשכוח מצטערת נורא ..😢 אוהבת אותך חטולית

הי שירה, כואב ביותר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית