אודי...משתפת שרע לי היום במיוחד ביום הזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

01/05/2019 | 19:41 | מאת: מכל

יום הזכרון לשואה.. ועוד. אך לא כותבת לך שאלה או בקשה או על מה שעובר עליי כרגע...נכנסתי וקראתי ו.... רק בקשה אחת לי אלייך שתקרא טוב טוב את מה שמנדיי כתבה למטה בשרשור בקשר למה שהיא מצפה בפורום. ושתתייחס לזה. לי זה נשמע קצת...תתיחס בבקשה למרות שזה למטה. טוב? שאלת למה אשמה...אז תקרא מה היא מצפה מהפורום. וזהו..

01/05/2019 | 23:32 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מתוקה שלי מבינה שהיום לא יום קל לך במיוחד...כן..גם לי ..משפחה כזו..כואב ו..בכל מקרה ...אל תקחי על כתפייך דברים שלא קשורים אליך....מבינה?? הכל יסתדר בסוף את עוד תראי.. אוהבת חטולית

02/05/2019 | 15:47 | מאת: מנדיי

היי מיכל לא הבנתי, האם הזדהית עם מה שכתבתי, או להפך, זה צרם לך? ניסיתי בכמה מילים לתמצת חוויות לא נעימות, היה מעניין אם גם את חווית אותן.

הי מיכל, זה יום קשה. לגבי מה שכתבה מנדיי - זה בסדר. הזמנתי אותה להרחיב והיא מבטאת את הרגשתה. את מרגישה שזו האשמה כלפייך? אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית