האם אני נרקיסיסטית כי אני חושבת שכל פעם שמישהו עצבני זה בגללי?

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/04/2019 | 14:58 | מאת: היישלופ

היי , אני מאובחנת עם דיכאון והפרעות אכילה כבר זמן מה, אני כל הזמן מרגישה שכועסים עליי או ששונאים אותי. זה יכול לקרות אפילו סתם בלי סיבה ממשית, אני מבינה את זה רציונלית אבל קשה לי להרגיש שזה בעצם מחשבות שלי ושהן לא נכונות(בדרכ).. אם אני מרגישה כל הזמן שאם נגיד בן אדם כועס או עצבני אז שזה קשור אליי כיאילו שאני עשיתי משהו לא בסדר למרות שזה יכול להיות שסתם לאותו בן אדם עובר יום רע או מישהו אחר עצבן אותו זה אומר שאני נרקיסיסטית?

שלום לך, יכול להיות, אך יכולות להיות סיבות רבות נוספות לייחוס עצמי שגוי שכזה. נראה לי שהפרעות אכילה ודיכאון מאובחנים הם 'תיק' כבד מספיק... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית