מה נשתנה הלילה הזה מכל הלילות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

23/04/2019 | 12:58 | מאת: חטוליתוש

מה נשתנה......? שהיה ערב מדהים !! קניתי לנכדים שלי המון צעצועים משעשעים כדי שיוכלו לשחק בהם אחרי האוכל ..... והבן הדתי שלי החליט שנעשה השנה כמה שינויים.... כל אחד מהנכדים ישב איפה וליד מי שהוא בוחר ... במקום במקומות הקבועים שלהם...זה כבר הכניס אותם לאווירת כייף... ואז בזמן קריאת ההגדה שמנו במרכז השולחן סוג של לגו צבעוני ועל הנכדים הוטלו כל פעם משימה שקשורה בהגדה...מי שסיים ראשון קיבל פרס..ומי שענה תשובה נכונה גם קיבל פרס.... הם אכלו בכייף ונהנו מכל רגע.... כמובן שגם אנחנו הגדולים נהנינו כי היה כייף... מצאו את האפיקומן ושוב קיבלו עןד הפתעות ומתנות... הנכדה הקטנה שלי שרה את 4 הקושיות לבדה ..ממש לא פשוט לילדה עם אוטיזם ...וכדי לחזק אותה שרנו ביחד איתה ועודדנו אותה..איתה...אחת יחידה ומיוחדת שלי..מהממת!! כל השאר זרם בכייף והמון שמחה גם עם השירים של האגדה... ערב ארוך נהדר מקסים ..שכולם נהנו והיו מרוצים.... אז מה השתנה הלילה הזה מכל לילות הפסח שחגגתי עד עצם היום הזה..?? * שבלילה הזה היתה שימחה שונה מכל שנה ** *בלילה הזה ישבתי ונחתי *** * בלילה הזה נהנתי*** * בלילה הזה עשיתי תיקון לכל החגים של פסח ...כי הכל היה שונה..אחר... *** בלילה הזה אין רשע.. יש רק חכמים ..נבונים...וכאלה שיודעים לשאול. * בשבילי הלילה הזה היה כמו יציאה ממצרים..לחופשי...!! והכל התאפשר בזכות המשפחה האהובה שלי...👉 👌👍 😻

24/04/2019 | 23:15 | מאת: מכל

מצויין!!! איזה כייף, תמיד אפשר ליצור את המשפחה שאיתה הכי נח להיות. כך גם אני בחרתי. במשפחתו של בעלי. חג שמח

הי חטולית, כיף לשמוע! שיהיה המשך חג שמח. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית