סוריקטה , אודי וכולם .....מאוד ארוך וטריגרי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/04/2019 | 10:18 | מאת: אביב 22

אודי לשאלה שלך , לדעתי האישית כן לעיתוי הייתה סיבה .... (סוריקטה אם אני טועה את מוזמנת לתקן אותי זאת ההרגשה שלי ) היה ברור לסוריקטה שבחופש הזה שאתה יוצר כאן אנו נהייה שם כי אנו זקוקות ליחד כדי לעבור את הימים האלה של אין /יש משפחה ...חגים קשיים , אין /יש מטפלת ...ולי מרגיש שזה היה סוג של נקמה מתוקה לעלבון ולכעס שאת סוריקטה הרגשת כלפיינו וכלפי הפורום ההוא ... עכשיו אני שוב מדגישה , אני ינשוף , חטולית , רוני , חלום , מיכל כתבנו בפורום עוד בתקופה של אידה ....למעשה אני באתי אחרי במבי ומיכל שכתבו שם על הפורום כאן , ואני הבאתי אחריי את ינשוף חלום וחטולית ...רוני כתבה בשני הפורומים יחד בו זמנית כמו מיכל . זה לא סוד שאני תמיד אמרתי שפחות חשוב לי תגובות "המטפל" יותר חשוב לי היחד התמיכה בכאב בקושי שגם כשיש הרבה תמיכה מסביב זה לא אותו הדבר כמו עם נפגעות אחרות . גם לא הסתרתי זה לך במבי מעולם את הקשריים החבריים שלי עם חטולית וינשוף ...שוב שמתי את זה על השולחן כי אני לא אוהבת דברים מאחורי הגב זאת הסיבה שאנחנו מעולם גם לא מדברות עליכן שלא בפניכן (בפורומים) חברות מבחינתי היא ערך עליון היא האמת שלי ...חברה נמדדת מבחינתי ביכולת שלה להכיל את כולי ...קשר מבחינתי נמדד ביכולת שלי ושל חברותיי לתקשר, לדבר , לברר את הכל ..כמו שקרה לי לא מזמן עם מיכל (באותו שירשור שאודי הרגיש לך משהו ) https://www.doctors.co.il/forum-6/message-1161221/ חטולית כפי שהיא פתחה את זה בפנייך אחר כך התכוונה לזה שנפגעה ממך ולא ידעה איך לומר לך , ומיכל הביאה משהו משם ...כן נפגעתי כתבתי על זה כאן וכן ידענו לריב לכעוס להתפייס לבקש סליחה להבין אחת את השנייה ולהשלים ...בהרגשה שלי זה חיזק את הקשר שלי עם מיכל ונתן לי יכולת לראות אותה יותר לעומק , והיא אותי .. ועכשיו נחזור להאישומים שניתחו עלי כאן !!!!! ואני מצטטת אותו במלואו כפי שהובא לכאן ! "יש גם קשר לעובדה שקיים פורום נוסף אחד לפחות של דוקטורס ששובר את כל הכללים כאן והוא פרוץ, הגעתי אליו ממש בטעות, כותבות בו רק משתתפות מסוימות מכאן, ובין השאר קיבלתי בו את האיחול שממשיך להדהד - הלוואי שאודי לא יגיב אליי. בכפיפה אחת - איסור לספר בדבר קיומו או תכנים מתוכו (ואני מדברת נקודתית על תכנים שקשורים במאה אחוז לפורום פסיכולוגיה קלינית), שזה, בעיניי, איום ופיצול שאיני מוכנה לתת לו יד. אני גם לא מריונטה של אף אחד פה. ואודי, לדעתי, אתה חייב להיות עד לזה." עוד דבר לגבי האיסור שלי לא להביא לכאן ככה נראה ה"איום " שלי לרוב .... https://www.doctors.co.il/forum-1265/message-1161303/ אז סליחה שאני שומרת על הפינה שלי / שלנו ועכשיו כבר לא , אבל אתם יודעים ואודי יכול להעיד על זה גם כאן אני שומרת לא מעט ... כי אתם הקבוצות שאני נמצאת בהם חשובות לי ...(תפקיד אולי ?.. אם למישהו קשה עם זה אני בשמחה אקשיב) ונחזור לאשמות עלי .... הבוקר ואני מודה לך סוריקטה על כך - הוכנס שם הקישור לשיח ...אני עוד אגיע לזה .. השיח שם מדבר על הודעה שאני פתחתי כאן https://www.doctors.co.il/forum-6/message-1141615/ לצערי סוריקטה סוחבת עלייה משהו מתקופת השידרוג ....מחודש יולי , לאורך התקופה שאלתי אותה שם מספר פעמים אם היא פגועה ממני (ואין לי בעיה להביא את הקישור , היא טענה שלא ולא קרה כלום וזה רק העבודה , חבל אפשר היה להסביר דברים אז) בכל מקרה כשדוקטורס לקחו לי את הרווים הם גרמו לי לפיצול מטורף , למצוקה בלתי אנושית . כתבתי על זה כאן , רציתי לברוח לא מצאתי את מקומי הקטנים בכו בלי סוף ברדות מטורפות הנערה הדיכאונית שלה בעיקר נילקח המקום הייתה מתוסכלת , התסכול הזה מהאין מקום מביא אצלי את הנערה היותר תוקפנית ואיתה את התוקפנים .....לא רציתי שזה ילך לשם ורציתי ללכת מכאן , אינטגרציה זה אומר כולם אז כן הם כולם אני ולא יכולתי להיות במצב שאני כותבת כאן והדכאונית בחוץ ...על זה דיברתי כאן ....מול דוקטורס עלה בי זעם ותוקפנות - מולם גם התנצלתי וגם אמרתי תודה שהם שידרגו וסידרו ....אבל זאת אני , אביב שלמה !!!!!!!!!!!!!!!!! סוריקטה בשיח שהיא העלתה – בטענה שנפגעה ממני עד כדי כך שבגללי עזבה את הפורום והאמת שלה נפגעה ... כאן שוב כל השירשור .... https://www.doctors.co.il/forum-1265/message-1144256/ נפגעה מהקטע הזה " סוריקוה גם אני אוהבת אותך ....וכן נפגעתי ואפילו מאוד .......ידעת שאני לא מאוזנת בחרת דווקא לתוך הקושי לכתוב משהו שידעת שירגיז .....יותר מזה כתבת בתודות על תוקפנות שתבוא מולך .....השאלה היא למה ???? למה בחרת לכתוב משהו שידעת שיפגע ??????האם האמת שלך והדרך שלך ושל המטפל שלך נכונים יותר מהדרך טיפול שלי ........אני כותבת לך שקשה לי להנכיח את החלקים הכואבים ....כותבת לך שלא יודעת לתת מקום לחלשים ......את כותבת שאת נתת להם הרבה זמן מקום ......זה אומר שבתוך תהליך הטיפול צריך לתת להם מקום ......אז מה הבעיה עם המקום שאני מנסה לתת להם????? .....ועוד יותר שאני כותבת לך שאני והמטפלת עובדות קשה שזה יקרה.....אז כן נפגעתי ויותר מזה זה תמיד מחזיר אותי אחורה למקום שחייבים להיות חזקים..........וכתבתי לך כמה פעמים ומחקתי כי לא רציתי לפגוע בך .......והכי כאב לי שבתוך שירשור שלי שהיה מיועד לדוקטורס בלבד ביקשת מאודי שיתמוך בך שלא צריך להביא פיצול לפורום........הכי בעולם מקווה שאודי יהיה מספיק חכם ולא יגיב לזה ,בטח שלא יתן מקום לכתיבה שלך שאין מקום לפיצול .....הפיצול הוא מי שאני!!!!!!!!!!!!! ......ומבחינתי תגובה של אודי לזה תהיי המכה האחרונה......גם ככה המטפלת ביקשה ממני לא להכנס לפורומים בשבועיים הקרובים לפחות ...עד שאצליח להיות מאוזנת.....אבל היה חשוב לי כן לכתוב כאן ולהסביר לך ולא להעלם .....וסביר להניח שהשאר בסביבה.....כי זאת אני 😊ואת באמת יקרה לי ....ואני יודעת שבאת מטוב ולא מרע ......ואולי כי היית צריכה אומץ לכתוב את זה זה נשמע לי ככה ....לא יודעת כלום ...... " .......והכי כאב לי שבתוך שירשור שלי שהיה מיועד לדוקטורס בלבד ביקשת מאודי שיתמוך בך שלא צריך להביא פיצול לפורום........הכי בעולם מקווה שאודי יהיה מספיק חכם ולא יגיב לזה ,בטח שלא יתן מקום לכתיבה שלך שאין מקום לפיצול .....הפיצול הוא מי שאני!!!!!!!!!!!!! ואלו השורות שכאמור מדברות על זה שאני מקווה שאודי לא יגיב לזה , לכתיבה על כך שאין מקום לפיצול בפורום כי הפיצול הוא חלק ממני ...אין סיכוי שחלקים ממני נשארים בחוץ אני השלם זה כולם ..וזה הגיע בעבודה קשה מאוד ועידוד מאוד גדול של אודי שהרשה לי לכאוב כאן את הכאב שלי להביא לכאן את כולי את החלקים החלשים והכואבים שלי – את הנערה הזו הדכאונית !!! מעולם לא נאמר בשורות האלה שאודי לא יגיב לך סוריקטה !!!! נאמר בהם שאני מקווה שאודי יהיה מספיק חכם לא לתת יד לזה שאת מבקשת ממני להשאיר חלקים ממני בחוץ !!!!!! וכדי שתבינו על מה אני מדברת ולמה הרווח כל כך חשוב לי https://www.doctors.co.il/forum-6/message-1179598/ את זה כתבתי לפני כמה ימים , תיראו את השורות הקצרות , זאת היא @@@@ והיא נערה בת 12 ומאוד מאוד דיכאונית ....בזמן השידרוג הזה , בקושי העצום זה היה בדיוק זמן שלמדתי לתת לה מקום , גם כאן והשדרוג הזה לקח לה את המקום וגם לחלקים הקטנים איתה ....אז כן כאב לי שחברה שלי מבקשת ממני ועוד רוצה גושפנקה מאודי שאסור לי להביא אותה לכאן .... בתקופה שאני כאן שמעתי רבות רמיזות שאני "מקיאה " כאן בזמן אמת , שאני לא מביאה שיח כי אם שוב ושוב מאותם דברים .....באמת אם זה מפריע להרמוניה בקבוצה , אם בגללי אנשים לא נכנסים לכאן , אני הלך מכאן ....כי זה הצורך שלי מהפורום אבל בטח שלא רוצה לפגוע כאן באחרים . ודבר אחרון אלייך סוריקטה , אין קשר בן השרשור הזה(שההליכה הייתה מתוך מצוקה , בריחה ואין מקום )לניסוי ותהייה (בכוונה כתוב כך כי תהיתי אז אל הדברים והירהרתי בהם הרבה , ועדין ..) של לצמצם את עצמי את הנוכחות שלי במרחב המציאותי והוירטואלי ..... מצטערת באמת שנפגעת ....אבל את האמת הוצאת דברים מהקשרם , ונתת למילים שלי פרוש שמעולם לא היה הפרוש שלי . אני באמת מתנצלת על כך ,ושוב חבל שלא אמרת לי אז לא הייתה שום סיבה לגרור...ואם מדברים על אמת אז כבר לא יודעת כי מחודש יולי ועד נובמבר שעזבת ...4 חודשים המשך לכתוב לי ולהיות איתי בקשר ....אז מה זאת חברות באמת ... כרגע מאוד מאוד מאוד עצוב לי ....

הי אביב, יש מקום. זה לא תמיד נעים, אבל אני משתדל לרווח כאן (ומקווה שמצליח רוב הזמן). יחד עם זאת - אני בהחלט חושש מפיצולים (בין הטיפול לכאן ובין כאן למקומות אחרים) וממליץ שעד כמה שניתן - הכל יובא למקום אחד, כמה שיותר שלם. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית