השאלה צריכה להיות מימה אני לא פוחדת ...

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/04/2019 | 05:52 | מאת: אביב 22

חיה עם פחד תמידי בנשמה אבל..... פוחדת מהלבד שתחשוף את הבדידות שאני חיה בה פוחדת שהיא תעזוב כמו הקודמת פוחדת מהרגע שהתומכת שלי תעזוב עוד שבועיים פוחדת מהרגע שאמא תעזוב -לא תהייה לי משפחה .ויותר נורא מרגישה שכל ההר געש שקבור בפנים יצא החוצה כי אין כבר משפחה לשמור עלייה פוחדת להיות עם עצמי לבד כבר לא יודעת איך זה מרגיש משנים של תלות פוחדת מהתלות הזו בדיוק מכל הסיבות למעלה ... פוחדת מהלבד הזה שחונק ולופת מבפנים ומזכיר עד כמה מיום שנולדתי הייתי לבד ....בעיקר שם בתוך הפגיעה הזו.....שלקחה את הילדות הבגרות הנערות ואפילו את הזקנה ממני ...פשוט לקחה לי את החיים

10/04/2019 | 12:00 | מאת: ינשוף

אביב יקרה נראה לי שהמילה "פחד" מתאר את חווייתנו הכי מדוייק. הייתי רוצה להיות איתך שתרגישי פחות לבד. בשבילי את כמו אחות. ינשופים

10/04/2019 | 12:29 | מאת: חטוליתוש

אביב אהובה מבינה מאיפה באים הפחדים שלך מבינה את הפחדים מהבדידות וגם את מה שמביא אותך למקומות האלה אהובה שלי רק תנסי לזכור שאת הבדידות אולי אפשר להפיג ביותר מדרך אחת ואמא הזקנה..נגד זה אין באמת מה לעשות ...מי כמוני מבינה אותך אביב אהובה באיזשהו שלב כל הטיפולים שלך יסתיימו ואת תצטרכי משם להמשיך לבד עם כל הכלים שקיבלת במשך השנים ....תהי הרבה יותר חזקה ואיתנה מהיום במילים אחרות ...יש...חיים..אחרי..כל ..הטיפולים...ואת תחיי אותם כמו גדולה... מאמינה בתעצומות הנפש הגדולים שלך שגם בהם עוד תשתמשי ....יודעת שתהי יותר מבסדר... ואני..וגם כולן כאן איתך תמיד!!! ושכחתי להגיד גם אודי...העמוד האיתן שמחזיק את כולן פה לצוף מעל המים...שלא יטבעו.. אוהבת אותך🥰🥰🥰🥰 חטולית

11/04/2019 | 05:33 | מאת: מכל

יקירתי. הפחדים מובנים...לאט לאט..עד שתרגישי שאפשר להיות לבד עם עצמך שיש לך אותך!וזה הרבה. שלבד זה לא בהכרח להיות בודד...איתך. מיכל

11/04/2019 | 16:36 | מאת: אביב 22

זה העניין שאני לא לבד .. אבל כן בודדה וזה אולי הכי עצוב כי הבור הזה , פשוט נשאר ריק עם כל היש

11/04/2019 | 20:40 | מאת: סוריקטה

החיבור של החלקים ביחד. אינטגרציה. זהות. אמת. אחריות. סוריקטה

11/04/2019 | 22:49 | מאת: אביב 22

דווקא זה פחות מפחיד . ושוב אם את רומזת על משהו אז תאמרי אותו במילים ברורות כי ממש אבל ממש לא מבינה את המשחק הזה

הי אביב, זה נשמע לי שילוב של לבדיות ושל הפחד להיעזב. ולעומת זאת אפשר לשים את הנוכחות המיטיבה (שבתורה מעוררת את ההזדקקות ומעירה גם חרדה הקשורה לתלות...). היטבת להסביר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית