מרגישה שמבזבזת את הכסף שלי על פגישות ללא תכלית

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

24/03/2019 | 16:18 | מאת: מכל

היי אודי וכלם. כי מרגישה שצריכה אותה. קובעת עוד פגישה ו...מדברים על הארוע הגדול שעומד להתרחש ולא מה שהתחלנו והפסקנו.. מרגישה שקשה לי להגיד לעצמי סטופ..תמשיכי במה שבאמת כואב לך ולא ברגשות של הלחץ ןמה תעשי וכו .... מעצבן...אני מרגישה תקןעה. וגם היום הולדת דברנו עליו ..כל פעם נושא אחר ולא ממשיכים באי אם די אר....שנפסק לו. מי זוכר בכלל .אולי עדיף לשכוח ממה שכואב...נכון שתמיד אפשר לחזור.אבל נראה שיהיה קשה ככל שהזמן עובר. ובכלל מרגישה בזבוז. זמן, כסף...משאבים...ובזבוז זמן גם שלה. מבאס.

24/03/2019 | 23:31 | מאת: אביב 22

ארוע בסדרה גודל כזה מעורר את כל הדברים הכואבים ,הטריגרים ....לא חייבים לדבר על העבר כדי לטפל ... לפעמים ולרוב גם חשוב יותר לבדוק איך עוברים את ההווה עם השלכות העבר...😊 כן יקרה הדברים הרבה יותר מורכבים....ונראה לי שאת שוב לא מאפשרת לעצמך פשוט לשמוח מזה שיש לך על מי להשען בימים לחוצים כאלה....ואת מחפשת לברוח מהתלות המאוד בריאה... תשמחי ותשעני ותעברי אותו כמו גדולה אחר כך תחזרו לemdr והטיפול הנקודתי .... הכל טוב ושיהיה בשמחות😊

25/03/2019 | 08:59 | מאת: mika

הי מיכל, מזדהה אתך גם. גם אני בפגישות האחרונות מדברת עם המטפלת על דברים שקורים לי בהווה ויותר "משתפת" ופחות נותנת ש "יטפלו" בדברים שלשמם הגעתי לטיפול. העלתי מולה את הטענה הזו - והיא אמרה שבטיפול אדם מביא את עצמו וזה מה שאני מביאה איתי כרגע. לא יודעת אם מסכימה עם זה או לא. רק משתפת אותך. :-)

25/03/2019 | 15:22 | מאת: חטוליתוש

מיכלי מאמי יומהולדת שמח ... אני חושבת שאת יכולה לכוון את המטפלת שלך לאיזה כיוון שאת רוצה לדבר בזמן הפגישה שלכן.. פשוט להגיד לה היום אני רוצה לדבר על.... והטיפול שהופסק..גם יכולה להגיד לה מה שמרגיש לך לגבי זה שהופסק... ולשכוח...אני לא בטוחה שאת יכולה... חיבוק גדול עד אלייך

25/03/2019 | 22:19 | מאת: שירה2017

מיכל יקרה, יום הולדת שמח. מאחלת לך שנה של השלמה, קבלה וצמיחה. וכמובן הרבה בריאות ונחת מכל היש. מבינה את התחושות שלך, יש כל כך הרבה דברים מהעבר שהצטברו וכאלה בהווה שנשענים גם על העבר. לא פשוט בכלל. שלך שירה

הי מיכל, ואולי זו הגנה, דרך להתרחק מהכאב. אם מבינים את זה ככה - אפשר להיערך לזה אחרת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית