חלום שנורא מדאיג אותי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

09/03/2019 | 18:38 | מאת: NOT_FOUND

שלום, אני בן 17. מעולם לא אובחנתי אבל אני די בטוח שיש לי חרדה חברתית. בנוסף, אני לא רוצה להתאבד ואין לי ממש סיבה לעשות זאת, אבל אני נורא נורא דואג שיום אחד ארגיש צורך להתאבד. בקיצור, אתמול בלילה חלמתי שאני מספר לכל החברים שלי שאני עומד להתאבד והם עצובים אבל לא ממש אכפת להם ואני נאלץ לעשות את זה, תוך כדי שאני ממש ממש מפחד. קמתי בבוקר וכל כך שמחתי שזה היה רק חלום, אבל אני עדיין מאוד לחוץ ממה החלום הזה יכול להגיד. אשמח מאוד להסבר/הרגעה

שלום לך, החלום מביא למודעות בצורה מוסמלת חלקים שהתודעה 'רוצה' לחבר אלינו. איני יכול להבין את משמעות החלום שלך מבלי שנתת לי אסוציאציות לכל מרכיב בו, אולם אני משער שזה קשור לחרדה שלא אכפת ממך. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית