אתמול שוב שיחררתי את אמי

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/03/2019 | 08:27 | מאת: חטוליתוש

מבית חולים שוב אישפוז מעצבן רק בגלל עקשנות שלה..שילשולים והתיבשות... לא יכולה לקחת אותה ביד כמו ילד בן שנתיים וללכת לרופא.. הבטיחה שתלך עם המטפלת שלה ולא הלכה..והנה שוב מגיעים לאישפוז בבית חולים שמישהו יסביר לי למה הם כה עקשנים...??? ולא שאני לא מטפלת בה... כמה זמן לא הייתי אצלה בבית הרוחות..?? 10 ימים...אולי... וליפעמים....ה.(המנגינה נגמרת ) כמו הכוחות שלי... כיבוי אורות.... אפילו בעלי עזב את העבודה באמצע המשמרת כדי להיות ולעזור.. רק שהפעם היא חזרה אליה הביתה ...ב.ל.ע.ד.י... והרגלים שלי מסרבות ללכת...עייפות..כואבות בכפות הרגלים...נוירופתיה קשה..כך כתבה לי הרופאה בבית החולים...בלי קשר לאמי..נשרפו לי הפיוזים מהסכרת...בכפות הרגלים... וברך ימין שלי דלוקה בגלל קרע בגיד.. גם אם לא נשמעת דרמתית....בסוף הכל יהיה טוב.. יאללה שרק יהיו ימים יותר קלים ויום נפלא לכולן כאן וגם לך אודי חטולית עייפה..מתה לישון...

07/03/2019 | 11:53 | מאת: מכל

חטולית יקרה. לא קל...ההתמודדות עם הכל. מקווה שתאגרי כוחות בסופ"ש.

הי חטולית, גם אני מקווה שתוכלי לנוח... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית