האם קורה שלא ממצים הכל...שאי אפשר..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/03/2019 | 22:37 | מאת: מכל

אודי יקר האם קורה שלא מגיעים ל0 בשיטה הזו ושעוצרים?היא חושבת שאולי נעצור לא ב 0....(בתשובה שאלה עד כמה זה מטריד אותי) והיא לא זכרה משהו שספרתי וכבר לא הייתי בטוחה אם ספרתי. אחר כך אמרה שזוכרת..ו...מבאס. זה בסדר שזה ממשיך העיבוד כך היא אומרת....היתכן שאצלה היה בסדר ופתאום בלילה לא...רוצה להיות עכשיו פשוט ילדה קטנה להתכסות בשמיכה וזהו...להרגיש אהובה ובטוחה. עצב כמו של אובדן מרגישה עכשיו. ....למה?על מה?

07/03/2019 | 14:11 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי כן בהחלט אפשר להגיע עד ..0.. זה תלוי רק בך...ביכולות שלך..ובכמה שאת מסוגלת לתת לזה מקום... מותר לך להרגיש ילדה קטנה ולהתכסות בשמיכה... ובהחלט מותר לך לרצות להרגיש אהובה ובטוחה... מי לא רוצה להרגיש כך.. עצב של אובדן..אולי בגלל שהוצאת סוד..שהיה נעול המון שנים... הגל הזה יעבור... חיבוק עד אלייך..🤗🤗💗 חטולית

הי מיכל, אפשר לעצור בכל שלב ולא חייבים להגיע ל-0. אני משער שאפשר גם בשלבים. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית