שיחה עם המטפלת..............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

13/02/2019 | 11:34 | מאת: ינשוף

היא אמרה שהיא כן התרחקה ובחרה לא להסתכל עלינו בעיניים כי היא רצתה לשמור על עצמהההההההה!!!!! נכון שהיא בן אדם שיש רגשות. היא מעודדת אותי להביא את הכעסים אבל באמת שהיא לא יכולה להכיל. היא אמרה שהאיחרים שלה בגלל פקקים והיא לא התנצלה או לקחה אחריאות. היא אמרה שצריך ללמוד לדבר את הכעסים אבל אינני יכולה להשתלט על החלקים שכועבים ומפוחדים. אני מרגישה חוסר אונים בטיפול ושאין כבר מקום בטוחת כל כך עצוב לי וכואב לי מאוד מאוד בפנים.

14/02/2019 | 11:36 | מאת: חטוליתוש

מתוקה שלי באמת שמאוד מצער אותי לשמוע את מה שאומרת לך המטפלת.... מרגישה את החוסר אונים שלך מול הדברים האלה שולחת לך חיבוק גדול מכל הלב עד שיעבור הכאב גם אנרגיות טובות שמחזקות את הלב הכואב איתך יפה שלי חטולית

14/02/2019 | 19:36 | מאת: ינשוף

חטולית יקרה תודה שאת כאן . מרגישים פחות לבד. והמילים שלך מרגיעות💗

הי ינשוף, זה מבאס מאוד, אבל כנראה שלשתיכן יש עוד דרך כדי ללמוד ולקבל את החלקים הקשים הללו מבלי הצורך להסיט מבט. אודי

15/02/2019 | 11:03 | מאת: ינשוף

הי אודי המילים שלך מדוייקות לי ועושים קצת סדר בראש. תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית