שלום חברים וחברות - פרידה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

06/02/2019 | 13:40 | מאת: aya1

היי אודי, היי בנות, קפצתי לבקר לומר שלום ולספר לכם שעוד מעט נפרדת מהמטפלת שלי אומרת שלום יפה וממשיכה מקווה לעבור את זה בשלום ולהיות אחרי הכל אם יש כאן מישהי שסיימה טיפול או החליפה אנא כתבו לי איך התמודדתן אודי, איך זה מצד מטפל? בטח הרבה יותר קל לכם.... תודה Aya

07/02/2019 | 07:54 | מאת: מכל

היי איה, נשמע שזאת פרידה ממקום טוב. איזה יופי😊בהצלחה.

07/02/2019 | 15:16 | מאת: חטוליתוש

היי איה לסיים טיפול זה כמו להתחיל ללמוד ללכת בלי קביים מחדש... אצלי לפחות היה כך.... בהתחלה היו חסרים המפגשים והשיחות..כי הצורך וההרגל לא נגמרים ברגע אחד... למדתי למלא את הצורך וההרגל בעשיה של משהו חדש..כמו למשל לצאת להליכה...או לקרא... אולי לך יתאים משהו אחר..כמו ...ללמוד משהו חדש שמזמן רצית ולא היה זמן... לי עזר מאוד .ולא לקח יותר מידי זמן...עד שגם את ההליכה החלפתי ...נרשמתי לחוג ..מה שמילא לגמרי את הצורך... מקווה שתמצאי גם את מה יכול להעסיק אותך ולמלא את החלל של החוסר שלך.. בהצלחה חטולית

הי איה, ממש לא יותר קל, תתפלאי... שיהיה טוב! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית