אודי הי ,מתגעגעת..70 תויםם..../////////////////////////////

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/02/2019 | 21:49 | מאת: .במבי פצוע..

אודי הי, מה שלומך ? מה איתי ? בסך הכל ,סבבה.. מתגעגעת אליך לכן כותבת.. עם אמא צביה משהו רגוע ..שקט .. משהו כזה ..לא יודעת להסביר אבל ההרגשה בפנים של..כזה..משהו כזה כאילו אני עטופה בכזה בולם זעזועים .. משהו כזה רך.. מה עוד ? עובדת הרבה אבל עבודה שאני אוהבת.. עכשיו יש לי כמה שבועות חופש.. לא ממש חופש..יש לי גם בשבועות האלו מטלות אבל גם חופש.. אתה הרי יודע שאני אוהבת פיסול,ציור אבל יש לי כל מיני תסביכים בקשר לזה אבל הנשמה שלי חיפשה משהו ולכן אני משתתפת כתלמידה בקורס כתיבה יוצרת וממש ממש נהנית.. נהנית מהגירוי הקטן שהמרצה מביאה ואני נהנית לשחרר את האצבעות ולראות מה האצבעות כתבו.. נהנית גם מההפתעה של מה שיצא.. :) מבין אודי ? לא כל כך בטוחה שאני ברורה... אולי פעם אחזור לפיסול..??? ואודי.. בקשר למחקר שלך..ההוא הקשר בין התמכרות למשחקי מחשב ו... מעניין אותי מה מעניין אותך..מה אתה חוקר... אם אתה כבר יכול תגלה לנו בבקשה.. :) חיבוק ושבוע מקסים לך ולכולם , במבי.

04/02/2019 | 23:41 | מאת: חטוליתוש

היי במבי כייף לקרא שהכל סבבה וגם עם אמא צביה יש רגיעה שאת מציירת..משהו שאת אוהבת לעשות ושיהיה גם לך שבוע מקסים 🐱😻...

הי במבי, ברוכה המשמיעה קולך! והבטחתי לספר קצת, אז הנה: בגדול, בדקתי במחקר את הקשר בין התמכרות למשחקי מחשב, למשתנים הבאים: סכיזואידיות, אלקסיטימיה והפרעות קשב. בדיקה ראשונית הראתה תוצאות חזקות וקשרים חיוביים בין שלושת המשתנים הללו וההתמכרות לגיימינג. תחזרי לפיסול, בטח. כיף גדול ליצור. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית