אני חולה בדליקת ריאות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/01/2019 | 11:14 | מאת: hila37

יש לי דלקת ריאות אני בבית עם אנהלציות ותרופות מנסה לטפל בעצמי ככל האפשר.... כואב ושורף עד העצם להיות לבד במיון להיות חולה ולטפל בעצמי לבד. בגלל שנולדתי להורים חולים מאוד.

28/01/2019 | 18:18 | מאת: מכל

וואו...רפואה שלימה. לא פשוט לבד..מצאי חברה אחת מישהו אחד לפחות שיהיה לצידך.איתך

28/01/2019 | 18:24 | מאת: אביב 22

זה עצוב וכואב אני שמחה שאת דואגת לעצמך חיבוק ענק

28/01/2019 | 18:59 | מאת: חטוליתוש

היי הילה מצער לשמוע שיש לך דלקת ריאות ואין מי שיעזור... אין אפילו חברה שיכולה לתמוך קצת... מאחלת לך החלמה מהירה ורפואה שלמה... גמני חולה עם ברונכיטיס.. כבר שבוע... הלוואי שיכולתי לעזור חטולית

28/01/2019 | 20:36 | מאת: סנופקין.

אוי הילה. יש רגעים שהלבד הזה קשה מכל מחלה... שולחת לך ברכת רפואה שלמה בתוספת חיבוק גדול ורך. בטוחה שכולם כאן מצטרפים לחיבוק שיעטוף אותך בים אהבה. והלוואי שבכל זאת יש מישהו בסביבתך שתוכלי להיעזר בו, אפילו לקניות בסופר, אפילו רק לשתף במצבך. רפואה שלמה ומהירה ❤

הי הילה, עצוב להיות לבד כשחולים, נכון... אתך, אודי

29/01/2019 | 23:34 | מאת: hila37

יקרות כל כך- מיכל אביב חטוליתוש וסנופקין ולך אודי תודה רבה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית