טוב שבאתי לפגישה למרות הרצון לבטל או לבוא ולא לדבר.......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

15/01/2019 | 20:30 | מאת: מכל

אודי, באתי, אמרתי והוצאתי את הכעס כי היא בדיוק נוסעת על הימים שלי..כאילו תוכנן כך מראש.. אמרתי לה שאני כועסת שהיא נוסעת בלואוקוסט להנות וכו'..בדיוק כשהתחלתי להזדקק כל כך ולהשתמש בשיטה הזו...שנגעה במקומות הכי כואבים שלי ועכשיו היא נוסעת לה.. ואז, יודע מה אמרה..שהיא מבינה וכו'..אבל שיתפה אותי שחשבה שכך יוצא בדיוק בימים שלי בלי כוונה והיא ממש מצטערת..ולא האמנתי ואז היא אמרה שזו בכלל נסיעה שונה..הסבירה מדוע היא נוסעת ושלא יכלה לבחור ימים, והתרככתי כי הבנתי שזו בכלל לא נסיעת הנאה :( ו...היא אפילו אמרה שאפשרי לעשות שיחת סקייפ..לפני כן אמרתי שלא בחרתי בטיפול בשלט רחוק..וככה הייתי צינית....אבל אמרתי שכשהיא נוסעת תמיד לא יצרתי קשר ואני רוצה להמשיך בזה....וכן, יש התנגדות לטיפול יחד עם רצון עז לפתור כבר את עניין העצב שתקוע בי עמוק בגרון....וכמובן שהילדה הנטושה צועקת אבל הבוגרת הכי מבינה בעולם..ונרגעתי. אתגעגע...ואולי אעזר בך יותר...תודה על היותך, כמה טוב שאפשר לשתף ולפרוק....

16/01/2019 | 19:42 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי שמחה שהלכת למרות הכל וששיתפת אותה באייך מרגיש לך גם זה חלק לא מבוטל ..לטפל בו שלא ישאר לא פטור עד שתחזור...

הי מיכל, יופי שבאת לפגישה וטוב שדיברת! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית