קבעתי פגישה נוספת לפני שתסע. עכשיו לא מתחשק לי לבוא

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

14/01/2019 | 15:51 | מאת: מכל

מוזר..הוספתי פגישה שיהיו 2 השבוע לפני שתסע (הנוספת היא לפני הרגילה וכבר התרחשה). חושבת שלא יועיל לבוא לפגישה הרגילה פתאום.. שתסע וכשתחזור נדבר. פגישה סתם לא תועיל לפני הנסיעה אולי תלחיץ יותר??? לא יודעת...היא חושבת שהשיטה emdr מועילה יותר משיחה רגילה...לפעמים עושים הפסקה ולא ברצף בגללי. אתה חושב שאני תוקעת את הטיפול??כאילו לא רוצה לשחרר..כך היא אומרת....מה דעתך?אל תשאל לדעתי כי איני יודעת כבר כלום...

הי מיכל, ברור הרי שאשאל לדעתך :-) ... פעמים רבות יש בנו צד שמתנגד להתקדמות בטיפול. זה גם חלק מהטיפול... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית