אודי ......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

12/01/2019 | 11:58 | מאת: אביב 22

כתבת לי מילים חזקות, מילים טובות....נדירה ומיוחדת .. פעם בתחילת התהליך הייתי נבהלת לא יכולתי לסבול מילים טובות הם ישר גרמו לבהלה ומצוקה וישר לציניות וכעס.... היום אני לא נבהלת זה דווקא מחמם את הלב ונותן הרגשה טובה ומבוכה מצד אחד ..ומהצד השני מהדהד בלי הפסקה עד כמה את אותה נקודה בי אני רואה אחרת. אני בדרך כלל חווה שאנשים רואים אותי מוזרה שונה חריגה ....מפריעה מטרידה אולי נדחפת ...בדרך כלל בהרגשה שלי אני סוג של מפלצת (בלי קשר לפיצול )ולכן מראש מרחיקה את עצמי מאנשים. מדברים על הימנעות מחברה בפוסט טראומה כמו העולם מסוכן . אבל אני די נאיבית מרחיקה את עצמי מאנשים כי מרגישה שאנשים לא רוצים אותי בחברתם .. בגלל שאני שונה אחרת או במילים שלך אודי נדירה ומיוחדת ... אולי הגיע הזמן לשנות תקליט בראש ...אבל זה מפחיד ...האמת תוך כדי כתיבה מבינה שחלק בי לא רוצה שיתקרבו או שיאהבו....זה עצוב 😢

14/01/2019 | 10:25 | מאת: חטוליתוש

קחי רק את הטוב שמסוגל לגרום לך להרגיש בדיוק את מה שאת.... נדירה ומיוחדת כי כזו את עשית דרך ארוכה ומלאת קשיים כדי להגיע למקום הזה כך שאת בהחלט יכולה לאמץ את המילים אליך ולהאמין שאת באמת נדירה ומיוחדת חטולית

הי אביב, זוכרת את תקופת התקליטים? מחליפים אותו כשנגמר צד א', ואז יש את כל צד ב' לשמוע. תקליט שלם. אודי

15/01/2019 | 06:55 | מאת: אביב 22

כאן גרמת לי לצחוק עם התקליטים אבל זה כל כך מדוייק .....בזכותך הבנתי עד כמה התבניות שלי בראש הופכות את התקליט כל הזמן חזרה לצד א' תודה לך... ותודה לך על המילים(ללא ידוע?) שמתחתיי אוהבת אותך כל כך ...קראתי ורציתי לחבק אותך ..אלוף המילים .

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית