למה טרקת לי דלת לפרצוף..........

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/01/2019 | 00:54 | מאת: חטוליתוש

שלום אודי אני חטוליתוש מהפורום בתאריך 25.10.18 כתבתי לך שבת שלום אודי..חשבתי שחסמו אותי... זה היה בשבוע שהיו תקלות של באגים... ואני הייתי די חדשה ולא..לא ידעתי שההפרעה לכניסה לפורום נובע מהבגים.. כל כך הרבה פעמים כתבתי שהראש שלי לא מתפקד כמו שצריך...אז לא ידעתי...! מה כבר קרה...?? אולי בגלל שאני לא ותיקה כמו כל השאר.. פשוט כל מה שאני כתבתי..חלף עם הרוח ובכלל לא שמת לב שאני תמיד מתלוננת על בעית החוסר של המוח שלי..שהפך כל כך איטי עד כדי מיאוס... התגובה שלך אודי היתה קשה מאוד לגבי תמיד תחשבי קודם על האפשרות הסבירה ורק אחר כך על הרודפנויות (לפחות כאן) אילו יכולתי לחשוב כמו שאתה אומר יתכן ולא היתה לי שום בעיה... אחרי מי אני רודפת אודי..?? אחרי מה אני רודפת..?? אולי לא הייתי צריכה לפנות לצוות דוקטורס שיעזרו לי..?? זה לא מה שאתה אומר תמיד שאם יש בעיה לפנות אליהם ?? מה כבר עוד עשיתי שזכיתי לכינוי רודפנית ? מיהרתי להגיב להודעות בפורום אודי..?? מה..באמת מה..?? לא רציתי לכתוב את כל זה בפורום..זה הלבנת אדם ברבים... בגלל התגובה הזו שלך אודי הפסקתי לכתוב...ורק המשכתי לכתוב תגובות תודה רבה לך אודי על שטרקת לי את הדלת בפרצוף אודי... שברת אותי אודי.... כמה חבל תודה חטוליתוש

06/01/2019 | 16:02 | מאת: סנופקין.

כל כך הצטערתי והתכווצ'ץ לי הלב לקרוא את החוויה שלך מהתגובה של אודי. באמת ובתמים אני חושבת שהוא כתב משהו אחד ואליך הגיעו הדברים קצת, או מאד, אחרת מכוונתם. נראה לי שאני יכולה להבין אותך ושזה קורה לכולנו, לפעמים בתקופות הפחות טובות שלנו הדברים נקלטים באופן אחר מכוונת השולח. פעם הייתי בשיעור עם דמות שאני מאד מעריכה ואוהבת לשמוע, וגם תוכן הדברים מדבר ומחזק אותי ואת נפשי. היה לי קשה להגיע לשיעור הזה ועשיתי מאמץ גדול מבחינתי. ואז הוא אמר איזה משפט בנימה מבודחת על דיכאון ואני הרגשתי שכל החיים המעטים שהיו בי באותה עת פשוט נוזלים ממני. הרגשתי מושפלת ושהלוואי שהאדמה תקבור אותי. כעבור זמן כשכבר הייתי עם עצמי במקום אחר, שמעתי אותו אומר שוב את אותה התייחסות והפעם שמעתי משהו אחר לגמרי, שמעתי את זה בנימה הפוכה לגמרי ממה ששמעתי בפעם הראשונה. דווקא ממקום שמנרמל את הדברים ומתייחס אליהם כדבר שמצוי בקרב כולנו. זה היה די מדהים מבחינתי להבחין איך אותו משפט נחווה עלי ידי בצורה הפוכה לגמרי. ושזה היה קשור למצב הרגשי שהייתי שרויה בו. לא היה לי מושג על מה את מדברת, אז חזרתי לתאריך שציינת ומצאתי את ההודעה ושמעתי שם מסר של הרגעה בצורה קלילה ומזמינה, (ויש שם גם קריצה מחוייכת בסוף). את מקסימה וחמה ולבבית ויש לך ראש ממש טוב. מקווה שתרגישי יותר טוב והלוואי שתחזרי להיות פה בביטחון ובהרגשה שזה גם הבית שלך.

06/01/2019 | 20:12 | מאת: מכל

יואו....עצוב שכך את מרגישה. טוב שכתבת..מאמינה שזו אי הבנה.

הי חטולית, לא אוכל להתווכח עם חווייתך. צר לי שכך הבנת את הודעתי וצר לי שכך הייתה הרגשתך. אם פעם תרצי בכך - נסי לקרוא את הודעתי מאז אחרת, ואולי תמצאי בה דברים נוספים ולא רק טריקת דלת בפרצוף. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית