האני שלי...................................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

26/11/2018 | 20:22 | מאת: hila37

היי אודי, לפני שעוד קם והיה האני שלי נחדרתי... לפני שבחרתי לפני שרציתי נירמסתי האני שלי העצמי שלי התנפץ לחתיכות לפני שהוא גדל והיום אני אנחנו בטיפול מנסים לבנות לי אני שלי חדש, שהוא רק שלי... וגם היום הוא נרמס ונהרס היום אתמול ובכל רגע שמישהי או מישהו רוצה משהו יותר משאני רוצה... זה כואב שבתוכי אין זיכרון או תחושה של מי שאני או מי שהייתי יכולה להיות.. לבנות אני עצמי קרוב לגיל 40 זה כואב ממש ממש.. הילה

הי הילה, זה יבנה, לאט ובהדרגה ואני משער שאז גם פחות ייהרס במקרים כאלו. אודי

27/11/2018 | 10:32 | מאת: חטוליתוש

לפני שלומדים לרוץ קדימה צריך ללמוד ללכת בשתי רגלים יציבות לאט לאט צעד אחד בכל פעם ככה בונים...כל מה שצריך והגיל בכלל לא משחק תפקיד מנסיון אישי...👉 קחי את הזמן ותראי שבלי לחץ פתאום הכל ישתנה לטובה.. אוהבת חטולית

29/11/2018 | 22:27 | מאת: hila37

חתולית יקרה אוהבת בחזרה... תודה הילה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית