לחיות

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

21/11/2018 | 20:05 | מאת: סנופקין.

לכמה רגעים בתוך כל הכאבים והחסימות. מוקדש באהבה לכל מי שעובר פה, כל אחד בדרכו שלו. https://www.youtube.com/watch?v=-sScYeWEeg0&start_radio=1&list=RD-sScYeWEeg0  "כן יש בי חלום/ לעוף חופשי מכל החסימות שבתוכי/ ולזכות שוב פשוט להיות שמח בחלקי"

21/11/2018 | 22:57 | מאת: אביב 22

אוהבת את הגיחות האלה שלך עם השירים הנוגעים תודה סנופקין אהובה ... תודה על היותך

22/11/2018 | 08:46 | מאת: .במבי פצוע..

ביני לנדאו הערוץ הרשמי לפני שבוע כחרס הנשבר/ לא אדע איך אשא פני אל המחר/ ומהיכן אמצא תקווה/ כחציר יבש בסערה/ לכל עבר מתפזרות מחשבותיי/ וכציץ נובל/ מרגיש כיצד נטשוני כוחותיי/ מתבונן על ימיי/ שכמו חולפים מעליי/ כצל עובר וכענן כלה/ חש ברוח הנושבת/ איך שהיא בדרכה הופכת/ הרים של חול ואפר לאבק פורח/ כן יש בי חלום/ לעוף חופשי מכל החסימות שבתוכי/ ולזכות שוב פשוט להיות שמח בחלקי וואווו סנופקין !! תודה על השיר ששלחת .. המילים,הלחן והמבצע ...נוגע בדיוק במרכז הלב... סנופין.. רוצה לומר לך שאני אוהבת לקרוא אותך.. תודה ! במבי.

22/11/2018 | 12:06 | מאת: סנופקין.

אביב יקרה. תודה לך! שבת שלום ואור

22/11/2018 | 12:10 | מאת: סנופקין.

מתוקה שאת. כיף לי שאהבת ודיבר אליך. ובקשר ל7000000 תווים-אחרי הכותרת שאת רוצה לכתוב, תעשי עם המקש הארוך (זה שעושים איתו רווח) עד סוף המלבן וזה כבר ישחרר אותך. שבת שלום

22/11/2018 | 15:20 | מאת: חטוליתוש

השיר ממש נוגע בכל המקומות הרגישים... כמו שאת תמיד.. מקסימה...🤗.. תודה ששיתפת... חטולית

22/11/2018 | 18:18 | מאת: סנופקין.

חיבוק עוטף, חם ורך נשלח אליך. מעריכה את המילים והושטת היד הטובה שלך לכל באי הפורום. על זה ראוי להיאמר בזקיפות קומה- עזרת נשים:)

הי סנופקין, איזה יופי. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית