שוב מבקש מליון תווים וצריכה לשחזר הכללללללל

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

11/11/2018 | 13:36 | מאת: מכל

חזרתי מטיפול מטלטל אך כנראה מאוד מטפל ☺היה קשה. הייתי רגל אחת פה רגל אחת שם בתמונה ההיא. אוף.. האם אופייני שחשתי כל כך שם? רגשות,תחושות..הכלללל. יש תמונה גם של מקום רגוע.. באמצע שהיה קשה היא עצרה הכל ופתאום התמסרנו בכרית..זה היה מצחיק קצת. אבל מאוד מרגיש כאן ועכשיו. היא הייתה מאוד איתי....בסוף גם הרגשתי סחרחורת והיא נתנה לי שוקולד ואמרה שכשאגיע הבייתה אצור קשד. היא דאגה לי ואמרתי שלא אנהג מיד..וכך עשיתי. מדהים הדאגה שלה. אין לי כרגע כסף..קשה. לי אבל משלמת..בדיוק כשהתחלנו וחשוב לי כל כך... אודי..כל התחושות האלה. אמרה שזה טבעי וארגיש הקלה אחרי העיבוד והכלל..מקווה. בקשתי שלא נתחבק כי היה לי קשה לחוש את המגע שלה..כיבדה את זה...אבל מוזר..גם המגע התבלבל לי. ..מקווה שאני בדרך הנכונה עבורי... אולי הייתי צריכה טיפול דינאמי לפני כל הטיפול הזה.. תודה שמתאפשר לי לספר ולשתף...

12/11/2018 | 06:54 | מאת: סוריקטה

וואו! ומשאירה מקום לכל המילים שלך, סוריקטה

12/11/2018 | 11:34 | מאת: חטוליתוש

מיכלי כמה יפה תארת את .... טיפול מטלטל אך מאוד מטפל אהבתי..כי כל מה שעברת מתמצת באותו משפט וכל הרגשות , התחושות הכל נכון.. פשוט נפלא..🤩😍🤗 שימשיך בהצלחה חטולית

12/11/2018 | 20:13 | מאת: מכל

סוריקטה וחטולית תודה לכן...עכשיו קשה לי מידיי.. שתפתי קצת למעלה.. רוצה להרגיש ראויה ל...חטולית, לא חושבת שאני מדהימה או. לא יודעת. וגם לא וואו...קשה מידיי...

הי מיכל, שמח לשמוע שהיה כל כך משמעותי. תסמכי עליה. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית