אודי,סוריקטה,מיכל,חתולית, שירה ,אביב,הילה וכולכם אהובים !!!

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

08/11/2018 | 15:36 | מאת: .במבי פצוע..

וואוו.... :))) ראשית, תודה ענקית לכל המברכות !!!! נשיקות בלב :))) ..... ווואו....... ... אז ככה.. :)) שלחתי לאמא צביה סמס ובו הודעתי לה שלא אבוא.. היא שלחה לי בחזרה הודעה וכתבה שהיום ממש יום מיוחד וחשוב שאגיע והיא תחכה לי. ... כנראה שהיד שהושיטה לי היתה מספיק חזקה בכדי שאגיע אליה... כן... :)) כשכשהגעתי אליה היו לי כאלו כמו בחילות עמוקות בבטן... הידיים והרגליים לא הסתדרו עם הגוף גם הכתפיים כזה לא ידעו מה ואיך להיות.. ... כשנכנסתי לחדר חיכתה לי מתנה ארוזה על הספה.. אני חושבת שהייתי במצב קיפאון.. הגוף שלי היה משותק לגמרי.. ואז פתאום יצא ממני כזה בכי.. וואו... לא יכולתי בהתחלה בכלל להתקרב לספה.. פשוט עמדתי..הגוף לא זז.. . אמא צביה אמרה כל מיני מילים...לא זוכרת מה.. מילים... עד שבסוף יכולתי להתקרב בכלל לספה.. ואז גם בסוף פתחתי את האריזה ושתדעו לכם אמא צביה ממש ממש גאון !!! יש לה כזו חשיבה מחוץ לקופסה...וואוו.. כל פעם היא מפתיעה... .. מתוך האריזה חייכו להן זוג גרבי חורף :))) תופסים מה שאני אומרת ? זוג גרבי חורף !!! :))) מה דעתכם ?? אמא צביה הביאה לי מתנת יום הולדת זוג גרבי חורף !!!! פשוט הזוי !!! היום אנחנו אמורות להיפגש שוב.. אני מאוד מאוד מאוד רוצה להגיע אליה עם הגרביים האלו... זה גם מאוד מאוד מאוד מפחיד אותי... נראה לי שאני אנסה קודם כל להחזיק אותן ביד ואז לאט לאט לאט אולי אצליח לגרוב אותן... וואוו.. הבטן מתכווצת.. .. לא יודעת אם אתם יודעים אבל יש לי קטע עם גרביים... יש לי המוני המוני המוני גרביים... מרגיש לי שגרביים נוסכות בטחון,גם מחממות,עוטפות את כפות הרגליים, גם יוצרות ריצפה... ווואוו... ושתדעו לכם שיום הולדת זה יום כייפי !!!!!!! ממש ממש כייףףףףףףףף :))) וסוריקטה מותק... הזכרת לרופא הנפש שלך שיהיה לך יום הולדת ? ביקשת ממנו מתנה ??? אני בטוחה (כמעט) שאם תזכירי לו ותבקשי ממנו ותזיעי כך ותפתחי שרירים של נינג'ה מרוב שזה קשה לך להזכיר ועוד אחרי זה גם לבקש..... . את יודעת מה סוריקטה ? הרי היה לך יום הולדת השבוע.. ב 5/11 תאמרי לרופא הנפש שלך שאת מבקשת לחגוג החודש את יום הולדתך.. תקבעו יום ותבקשי מתנה..תדברו על זה... כן... זה קשה כמו... אין מילים שיתארו את זה... זה אולי הכי קשה בעולם... אבל שווה !!!!!!!! ומיכל מקסימה... כן...אנחנו כבר מכירות הרבה..הרבה..כמה זמן יחד בפורום ?... תודה לך על המילים הטובות שלך.. והזכרת לי את האיילה ששותה מים... כן.. המילים והלחן... מדהים..אתה כל כך מתחבר לאיילה הזו שמחפשת ומחפשת מקור מים חיים .. זה גם הזכיר לי אותך הילה... את הימים ההם...שישבנו יחד בפורום בזמנים עצובים והקשבנו לשיר האיילה ששותה מים.. כן... לפני שנעלמת לי כך מהפורום מהרגע להרגע וכמעט השתגעתי.. כמעט מתתי מדאגה לשלומך... וחתןלית מתוקה ! תודה לך על המילים.. :))) ושירה מדהימה!!! רוצה לכתוב לך תגובה למילים שלך שהשאירו אותי בהצפה ..וואוו..שירה את מדהימה !!!... את כל כך מיוחדת בעיני... וזהו לעכשיו... ואביב מתוקה !!! לא כל כך יודעת מה לומר לך... כתבת שאת רגל פה רגל שם... את משדרת ומדברת מצוקה...וזה כואב.. ... אצלי מזדמזם אריק איינשטיין ששר את יושב על הגדר... רוצה לומר לך שאני יושבת על הגדר לא מעט פעמים... יש שם גם הרבה אוויר.. לפעמים אני בוחרת במקום הזה ומרגיש לי נוח,נעים,מרחב אוויר פתוח... ואודי אהוב !!!! מה אני אגיד לך ? ...לא יודעת... אני רוצה ומבקשת דווקא ממך מילים :))) וואלה.... פיתוח שרירים... :)) שלכם-במבי. ואני אוהבת אתכם המוני המונים :))) ..

08/11/2018 | 18:03 | מאת: סוריקטה

תגובה קצרה אלייך - YES!!! ודיברתי עם המטפל. הוא רשם אותי ונתן לי מתנה מסוג אחר. מצאנו המון דברים משותפים בילדות שלנו. חיבוק, (וחיבור בין אמא טובה ורכה והילדה שלה) סוריקטה

08/11/2018 | 18:04 | מאת: סוריקטה

במבי - טוב שחזרת ואת נוכחת. כי מה זה היית חסרה. שלך, סוריקטה

08/11/2018 | 18:08 | מאת: מכל

וואו....מדהימה שאת והיא!!!! אלופה! אני מזכירה את יום הולדתי לפני שמתקרב ותמיד זה אישו לשיחה. כל שנה! אין מתנה ממנה אבל יש שיח סביב כל הבלאגן...יום גרוע ליום רגוע זאת אחלה ססמה! אני הייתי הופכת מיום הולדת מעצבן ליום מעניין וקסום❤היום שבו הגחתלעולם העולם הבין שאינו יכול בלעדייך😘

08/11/2018 | 19:58 | מאת: ינשוף

במבי יקרה סליחה שפספסתי מאחלת לך יום הולדת שמח שנה של צמיחה, ברכה ,אהבה והמון בכל טוב🎂🍾🎈🎉🎁💗

08/11/2018 | 22:33 | מאת: חטוליתוש

במבי מתוקה גרביים..גם אצלי מסמלות אותו הדבר.. מבינה אותך..ומזדהה עם ההרגשה.. והמטפלת שלך באמת אלופה מכירה אותך מלפני..ומלפנים..כל הכבוד לה.. אוהבת חטולית

הי במבי, שתי מלים לי אלייך: את גדולה! (יש לזה גם מנגינה...) אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית