שבוע טוב

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2018 | 08:13 | מאת: סוריקטה

הי כולם, רוצה לומר - נוכחת, הגם שאיני מוצאת די מילים לחבר למשפט עמוק. אבל הי, המטפל אמר שאני יותר ספונטנית. אז אולי לא חייבים תמיד עומק, אתם יודעים. שחרור שכזה. תוהה מדוע אני מנסה לחזור ולבדוק איך אני נראית. מחר התאריך הלועזי של הולדתי (ששש אנא לא לצעוק בקול). נובמבר כאן. גם לך במבי שלנו. מוזמנים לצרף לינקים לשירים, אם בא לכם. שלכם, אחרי תה עם נענע, סוריקטה

04/11/2018 | 11:52 | מאת: ינשוף

היי סוריקיטה הייתי מורידה לך לינק לשיר אבל אני לא יודעת איך עושים אז בנתיים מאחלת לך שוב יום הולדת שמח- שנה של בשורות טובות, הגשמה, בריאות,אהבה ושמחה בלב💗

04/11/2018 | 13:00 | מאת: חטוליתוש

שימחת אותי מאוד.... ספונטניות זה נפלא.. ועד שתקראי מחר את ההודעה...( או אולי עוד היום ). יומהולדת שמח לך.... 🍾🍷 😇🌹🍇🏵🌺💐😇 אוהבת חטולית

04/11/2018 | 14:10 | מאת: אביב 22

אהובה שיהיה הרבה טוב שפע מכל מה שנכון עבורך רכות ונראות אהבה וקשר שמחה צחוק והמון חיבוקים ... https://youtu.be/2drYXmnDsJk ושהציפור שבלב תשיר בלי פחד תמיד...... אוהבת חיבוק ענק ענק

05/11/2018 | 05:40 | מאת: סוריקטה

תמהני אם חלק במוח מנסה לטשטש את היום הזה. אני לא קולטת בשלב הנוכחי... סוריקטה

05/11/2018 | 06:53 | מאת: שירה2017

יום הולדת / נתן אלתרמן לִכְבוֹד הַחֶבְרָה הַנִּכְבֶּדֶת שֶׁל כָּל הָאוֹרְחִים הַקְּטַנִּים אֶת שִׁיר חֲגִיגַת הַהֻלֶּדֶת נָשִׁיר נָא בָּנוֹת וּבָנִים. צִפּוֹר עַל עָנָף מְרַקֶּדֶת וְכָךְ מְסַפֶּרֶת בְּסוֹד: "אֵין יֶלֶד מִבְּלִי יוֹם הֻלֶּדֶת, וְאֵין גַּם יַלְדָּה שֶׁכָּזֹאת!" נָשִׁיר-נָא נָשִׁיר-נָא בָּנוֹת וּבָנִים נָשִׁיר-נָא לִכְבוֹד הָאוֹרְחִים הַקְּטַנִּים לִכְבוֹד הָאוֹרְחִים הַקְּטַנִּים. בַּבֹּקֶר הַשֶּׁמֶשׁ זוֹרֵחַ בַּלַּיְלָה זוֹרְחִים כּוֹכָבִים; רוֹאִים הֵם גַּם יֶלֶד שָׂמֵחַ וְגַם יְלָדִים עֲצוּבִים. בַּקְּשִׁי נָא צִפּוֹר מְרַקֶּדֶת עַל כָּל הַיְּלָדִים, עַל כֻּלָּם יִשְׂמַח נָא בְּיוֹם הַהֻלֶּדֶת כָּל יֶלֶד קָטָן בָּעוֹלָם. מאחלת לך רק טוב שלך שירה

05/11/2018 | 09:56 | מאת: סוריקטה

הי שירה יפה, שיר מקסים. ואתן יודעות, גם בחיים קוראים לי ילדה, למרות שיש נשים שהן כבר סבתות בגיל הכרונולוגי שלי. מזל טוב, אני צריכה להתרגל לצרוף. סוריקטה

05/11/2018 | 12:39 | מאת: .במבי פצוע..

בוחרת עבורך שיר פשוט,עממי של יום הולדת.. ואני מקדישה את השיר הזה עבורך היום : https://www.youtube.com/watch?v=xVzIGMqRznk שלך, במבי.

05/11/2018 | 14:51 | מאת: מכל

יום הולדת יש רק פעם בשנה..זה אולי השיר😉 לטוב ולפחות טוב. מספיק לנו יום אחד או יומיים אם מחשיבים עברי ולועזי..אז מזל טוב! מקווה שהיום הזה עבר בנעימים זכרי כי משנה לשנה אנחנו רק גדלים😍 מאחלת לך את כל מה שאת מאחלת לעצמך כי רק את יודעת מה טוב עבורך. באהבה רבה, מיכל.

05/11/2018 | 18:55 | מאת: סנופקין.

מרימה איתך לחיים על תה נענע, עם לימון ודבש:) לחיים לחיים. https://www.youtube.com/watch?v=GI4GsYyofas שיהיה לך טוב, טוב מטוב, טוב מאוד.

הי סוריקטה, מותר בהחלט להיות קלילים. אפילו רצוי לעתים. והמון המון מזל טוב לך! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית