אודי ברכות.......................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/11/2018 | 06:44 | מאת: שירה2017

הי אודי, ברכות על הכתבה ב"הארץ". שירה

05/11/2018 | 05:38 | מאת: סוריקטה

הי, תמהני אם אודי מובך. סקרנותי למקרא הודעתך, שירה, שלחה אותי לתור אחרי גליון ה'ארץ' המתאים והוא בידי. הגליון. התמונה עם ההשתקפות, המעומעמת, הטיפה כפולה, ההצללה החלקית והקונטרסט, עמידת הגוף החצי צדית והראש מופנה ומביט בעיניים - מדהימה. מאד מזכיר אפקט בתמונות שאני אוהבת לצלם. אמנם בסמרטפון, אבל צילום כולל עיבוד בפוטושופ היה ועודנו חלק חשוב ממני. ובאשר לתוכן הכתבה - מעורר מחשבות רבות. מרתק. אודי, אם תרצה, אני קוראת ואולי משתפת הגיגיי - כי יש. אשמח לשמוע גם אחרים, אם זה בסדר ורוצים. סוריקטה

05/11/2018 | 07:59 | מאת: מכל

קראתי. מצטרפת...מעניין.עבדנו בטיפול emdr אודי אמר שדומה...אני קצת בריחוף בועתי..אכתוב כשאתאושש. יום טוב

הי שירה, מיכל וסוריקטה, ראשית - תודה! שנית, סוריקטה - אשמח להגיגים... אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית