סטרס פגישה טיפולית 123456789101112

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

29/10/2018 | 20:06 | מאת: hila37

היי אודי הייתה לנו עכשיו פגישה לא הייתי מסוגלת להגיד משפט שלם זה היה בכי עצור הוא אמר שהוא מבין ומרגיש שאני סובלת חרדות קשות ודיכאון.... אתמול כבר חשבתי על אשפוז.... אמר שאתאשפז אצלו בקליניקה הטטרס הזה קשה לא מסוגלת לחשוב ולא להרגיש שום דבר חוץ ממתח ועצבנות...

הי הילה, מה היה קשה כל כך? זה טוב לדעת שיש לך מולך אדם שיכול להחזיק אותך גם בשעה קשה זו. מאפשר להשען ולהעזר. מקווה שיעבור מהר. אודי

30/10/2018 | 01:00 | מאת: חטוליתוש

היי הילה... מאחלת לך שהתקופה הקשה תהיה מאחוריך מהר במיוחד שיש לך תמיכה נהדרת חטולית

01/11/2018 | 12:05 | מאת: hila37

חתולית מרגישה קצת יותר טוב. קצת מאחורי תודה!

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית