זאת מיכ. חזרתי. השם היחיד שהצלחתי היה מכל..

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

28/10/2018 | 19:11 | מאת: מכל

אז לא מיכ. אלא מכל. שיהיה. כך הוא אישר פה. מיכ תפוס 😂 היי לכלם..אודי יקר! . למה הופעתי דווקא עכשיו ומדוע חזרתי בטח תשאלו? לשם מה? ואל תכעסו שלא רוצה להופיע הרבה ובתדירות שהייתי פה. רוצה מרחב..ולא לענות כל הזמן ולקרוא וכו.. באתי גם לדרוש בשלומכן..קצת געגוע..וקצת קשה קצת לבד. .. אז לאחר תקופה ממש ממש טובה. התקדמות וכו' ובלי הודעות בין פגישות. פשוט פעם בשבוע רגיל..פתאןם היה משהו שכנראה היה בזיכרון היכן שהוא.והופיע. יש לי שאלה: האם תמונה וקול יכולים להופיע פתאום בזיכרון? כאילו קולות..באמצע הפגישה כשדובר על משהו קשה? מעולם לא היו לי פלאשבקים, או קולות או משהו כזה..רק היה קשה לשתף..ועכשיו היה טריגר שפתאום בפגישה דווקא גרם גם לקול..היא אומרת טלטלה זמנית. אני מפחדת מאי שפיות אולי זמנית.. ואתם?? ואתה אודי??? ואגב לא יודעת כמה אהיה או לא אהיה כאן. בבקשה קבלו זאת בהבנה...מצטערת. חיבוק לכלכן.

הי מיכל, ברוכה הבאה! טלטלה זמנית נשמעת לי אופציה נכונה...לדעתי יש לך על מי לסמוך. אודי

30/10/2018 | 00:56 | מאת: חטוליתוש

היי מיכלי לא אשאל למה... ולא לשם מה... הכי חשוב שאת כאן..!! כמה שאת יכולה... מה שמתאים לך... הכל טוב מתוקה מקבלת הכל בהבנה ליל מנוחה יפתי חטולית

31/10/2018 | 04:56 | מאת: אביב 22

מיכלי כמה ואיך שאת רוצה וצריכה אנחנו כאן אתך

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית