לא בטוח שאני רוצה לעצור על

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

19/10/2018 | 15:46 | מאת: סוריקטה

יום ההולדת. אבל הנה עצרתי, כי פתחתי דיבור. מפגרת. יום הולדת. בעעע. התאריך הזה שרשום במסמכים שנולדתי, ואני עוד חושבת לי מתי אקבע איזה תאריך אחר לי, שאקרא לו יום ההולדת. התאריך המקורי - תאריך שמסמל שנוצרתי על ידי אבא ואמא. הוא והיא. גבר ואישה. נקודה בלתי מוסברת בחיים שלי. ששניהם היו שם קודם ועשו מה שעשו ויצרו. שניהם - אמא בדרכה הפסיכוטית, ואבא בדרכו המופרעת מכחישים שהייתה ביניהם אהבה אי פעם. אז אני בכאב הקיומי הזה ובחוסר הבנה בסיסית, ברמת העומק, של איך נוצרים ילדים. בשנה שעברה, אין יודע איך היו לי כוחות, זו הייתה השנה היחידה בחיי בה סוג של חגגתי יומולדת. ואמא לא נכחה שם, גם לא השמיעה ציוץ או מסר. יום ראשון, היום בו הודעתי ככל הנראה תתפרסם, הוא גם איכשהו תאריך בעל משמעות. התאריך בו ניסיתי לקחת לי את חירותי, אחרי כמעט ארבעים שנה של אביוז, לעתים קיצוני והזוי, ממקורות שונים, ומשם התחלתי את הקשר הטיפולי שלי. לא שמח לי, ואנ'לא חוגגת, ולא מעניין אותי כלום. מפוצץ לי הראש. סוריקטה

21/10/2018 | 12:02 | מאת: חטוליתוש

מבינה אותך באמת כך כל....... גם בשבילי ימי ההולדת היו רק טריגר בגלל בעלה של אימי גבר ואשה....לא חייבת להיות בינהם אהבה כדי ליצור ילדים... לצערי זו עובדה קיימת.... החיים מלמדים אותנו שלמעשה אנחנו כמו בעלי חיים רק יותר מפותחים... גם הם לא אוהבים כדי להזדווג גם בני אדם באשר הם...לא חייבים לאהוב כדי להביא ילדים לעולם.....את לוקחת את זה באופן אישי כאלו את אחראים למצבם של הורייך.. את לא אחראית לכלום...!!! אפשר להציע לך תאריך ליום הולדת ? כשתסיימי טיפול...ובאמת תהי משוחררת מעול העבר שעדיין לא מרפה ממך..עם כל הכאב.... יום שיחרור ....יום הולדת.... מה דעתך..?? בהמון אהבה חטולית

21/10/2018 | 12:44 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה טוב שעצרת מבינה אותך כל כך יום הולדת -... הלוואי תוכלי לבנות לעצמך חוויה נעימה. אני שמחה שנולדת. אני שמחה שאת כאן. ינשופים (מאחלת לך יום הולדת שמח🌹🎂

21/10/2018 | 14:04 | מאת: סנופקין.

שולחת לך אהבה ללא תנאי. איך שאת ואיפה שאת. תמיד. בעליות בירידות, בחושך, באור, בתהומות השאול. את אהובה והטוב שאת זורח שם תמיד, בלי הפסקה. בלי קשר למה שהיה ולמה שיהיה. מעצם היותך. https://www.youtube.com/watch?v=GnYkrpFwq0Q "הַטּוֹב שֶׁלָּךְ יְנַצֵּחַ אֶת כָּל הַשְּׁבָרִים וּלְאַט תְּהַלְּכִי בְּפַרְדֵּס רִמּוֹנִים תָּעִירִי חַיִּים לִתְחִיָּה מִתְּקִיעָה​ לִתְרוּעָה בִּתְרוּעָה". באהבה

21/10/2018 | 19:40 | מאת: סוריקטה

הי סנופקין, אני כל כך אוהבת את הגיחות שלך. ואיזה שירים מיוחדים את מגלה לנו. וואו. תודה (במבוכה) סוריקטה

22/10/2018 | 07:10 | מאת: hila37

סוריקטה אהובה רוצה לאחל לך שנה פוריה שכל יום יהיה יותר טוב מקודמו.. רוצה להיות איתך בטוב וברע... אין לי הרבה מה לאמר רק להיות איתך.. שלך, הילה

הי סוריקטה יקרה ומיוחדת שאת, למרות הכל, זה יום משמעותי מאוד, היום בו התחלת להיות כאן בעולם. וטוב שבאת. ועצרת. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית