יום הולדת שמח סוריטקה 💝🌺🎂🥂🎈

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2018 | 22:03 | מאת: שירה2017

מאחלת לך בהמון אהבה את כל אשר תבקשי. שתמשיכי במסע הלא פשוט שלך באומץ וגבורה ותזכי לרגעים של אור ונחת. שלך שירה

מצטרף לשירה! אודי

19/10/2018 | 19:53 | מאת: סוריקטה

הי שירה ואודי, אולי אאמץ את 21 באוקטובר כיום הולדת (ראו הודעה שפתחתי). זה כנראה באמת היה יום אמיץ. לא הרבה אחר כך נפלתי לידיו (מדוע השתמשתי בביטוי הזה...) של איש שהציל את חיי - המטפל שלי. האיש הזה גדל מאד מאז. ואני, אולי רק קצת בקצב הדינוזאורים. שני אנשים משני עולמות כל שך שונים שאיכשהו מצאו משותף בעולם הנפש. מדאיגות אותי הנפילות היחסית תכופות לאחרונה. נופל וקם, ועדיין. חלפה שנה. מתבוננת בי. בתמונות. במראה. נראית קצת זקנה לעתים, אפילו זקנה מאד. וקצת לא אישה לעתים. חיים עצובים. חרישיים. תודה שאתם נחמדים אליי, תמהני מדוע... סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית