עצבות של אפילה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

18/10/2018 | 06:42 | מאת: סוריקטה

הי, ... הימים מתקצרים. מתחילה את יומי עמוק בתוך החושך. מסיימת ושוב חושך. נראה שאני יותר אדם של אור ושמש. אולי יבוא קצת גשם (של מים ולא טילים) השנה. והמעגל חוזר. השנה לא שמתי לב שחלף תאריך היומולדת שלי. היה איזה יום כזה. אולי תבואנה עוד מילים. סוריקטה

18/10/2018 | 16:44 | מאת: ינשוף

איתך סוריקיטה בתוך החושך, בתוך האור רק איתך ינשופים

18/10/2018 | 18:46 | מאת: סוריקטה

קוראת את עצמי ושואלת - האם מרגישים כאן את התקיעות שלי, משמע אין חדש ומסתובבת סביב עצמי. סוריקטה

18/10/2018 | 19:05 | מאת: חטוליתוש

סוריקטה יפה שלי עצוב לקרא אותך יפתי סתיו במחוזותינו..... אני כותבת עכשיו כבר בפעם השלישית כי פעמים ברח לי ואת חשובה לי אז לא מוותרת אם לא מאוחר מידי כדי לברך אותך ליום ההולדת שלך.... מאחלת לך שתזכי לחיות את החיים כמו שאת חולמת שתזכי להגשים את עצמך...🎯 יום הולדת שמח יפתי....♥️ ומאחר ..(כך אני חושבת)... שאת לא אוכלת עוגות.... 🍇🍉🍓🍒🥑🥦...🤩😍.... 🍽 מכבדת אותך בפירות טריים 💐🌸🏵🌹🌺...יום הולדת שמייח....😇 לחייך מתוקה.....🍾🍷🍸🍹 מה שבא לך... בהמון אהבה חטולית

18/10/2018 | 20:55 | מאת: אביב 22

אפשר לשבת אתך ככה בשקט ..... בא לי חעטוף אותך בשקט מרגיע ....ולחגוג אתך מומולדת מאוחרת .... אוהבת ומחבקת

הי סוריקטה, ריח של כמעט גשם כאן. ואפשר להיות עם חלון פתוח ולחוש את רוח הסתיו... וגן אני הופתעתי לגלות כשהתעוררתי בבוקר שבחוץ חשוך. כך פתאום. ועצרי רגע על יום ההולדת... אודי

19/10/2018 | 19:57 | מאת: סוריקטה

בתוך האור. אני עם אנשים באור. בחושך אני לבד (ולא הקטע של פולניה...) שלך, סוריקטה

19/10/2018 | 20:01 | מאת: סוריקטה

הי חטולית יקרה, חמודה שאת. באמת ממעטת לאכול עוגות. מספר שנים שאני מנסה לדבוק בתזונה בריאה יחסית. טרי זה מצוין :-) לא יודעת אם ייצא לי בחיים להבין מה זאת אומרת יצירה ובריאה של חיים חדשים. יום מוכחש. תודה יפתי, שלך, סוריקטה

19/10/2018 | 20:03 | מאת: סוריקטה

שקט זה מתאים. מתאים מאד. הלוואי. יום מוזר לאנשים בודדים. באהבה, סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית