כתבתי וזה ברח ☹......

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

17/10/2018 | 19:56 | מאת: hila37

זה מערער

18/10/2018 | 15:59 | מאת: אביב 22

הי הילה , נכון זה מערער כמו נעלמה הרצפה ... ובכל זאת אולי תגענה המילים לכתוב שוב אנחנו כאן נשמח לקרוא אותן ......

18/10/2018 | 17:59 | מאת: ינשוף

הילה יקרה באמת מערע מצטערת תכתבי שוב... רוצה להקשיב לך

18/10/2018 | 18:18 | מאת: חטוליתוש

זה קורה גמלי תכתבי שוב בטח היו לך דברים חשובים למה לוותר..?? כנסי מתוקה ותכתבי חטולית

הי הילה, בהחלט מרגיז, אבל אני משער שניתן להתייצב במהרה ולשחזר את הכתוב. אודי

19/10/2018 | 20:08 | מאת: סוריקטה

הי הילה, זה מרגיז, אם את בקטע עצבני מראש, שטויות כאלה יכולות להעיף לסוג של התקף זעם שככה מוציא מאיזו שליטה. ולכשמותנו, לעתים נדמה שהייתה זו הארה שלא תשוב ופספסנו. למדתי, שזה חוזר וצף, גם אם לא זוכרים בכלל שזה היה שם פעם. ולפעמים אף בניסוחים שלמים ומוצלחים יותר. סוריקטה

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית