מדהים הדבר הזה

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

10/10/2018 | 10:45 | מאת: סוריקטה

אני יכולה להיות לגמרי תקינה ובבת אחת (כשאני לבד על פי רוב) ליפול למקומות הכי שחורים. אז התמונה השלמה היא לא סוריקטה פסיכית. רואים אותי מתפקדת ורגועה. הי כולם ואודי, תודה שהייתם והנכם איתי. סוריקטה

10/10/2018 | 16:41 | מאת: ינשוף

סוריקיטה יקרה טוב לשמוע שהוקל לך התגעגעתי ינשופים

10/10/2018 | 16:57 | מאת: אביב 22

אכן סוריקטה מדהים כלי הטיפול ומזל גדול תארי לעצמך שהיית מתפרקת גם ליד אנשים ..... ואת הכי שפוייה ובריאה כל הזמן . גם ברגעי המשבר ,כמה כוחות צריך בשביל להחזיק ולתפקד ... זה הכי שפיות ובריאות .... ונראה לך שהאנשים "הרגילים " לא היו מתפרקים במצבים כאלה ..... איתך שולחת חיבוק ענק

10/10/2018 | 23:43 | מאת: חטוליתוש

כולנו יכולים ליפול למקומות הכי חשןכים כשאנחנו לבד הגדולה שלך היא.... שאת קמה משם בלי שירגישו עליך את הנפילה... ורואים באמת את התמונה האמיתית שסוריקטה לא פסיכית....נפילות לא עושות את הבנאדם לפסיכי אלה לאנושי..... מקסימה שאת אוהבת חטולית

10/10/2018 | 23:54 | מאת: hila37

סוריקטה יקרה! גם עליי עברו כמה ימים לא קלים. הנפש שלנו היא דבר מאוד מורכב, לפעמים אני מדמה את זה למים... אתה הולך בים והוא נראה שקט, פתאום סחף מכיוון לא צפוי.. יש עומקים... הלבד יכול להעלות רגשות מהעבר.. התחושות לא מודעות... מקווה שעכשיו את בטוב.. גם אם לא מגיבה תמיד קוראת ואיתך. הילה

11/10/2018 | 06:44 | מאת: סוריקטה

אבל ברגעים האלה, כמו עכשיו, לא אכפת לי מאף אחד. מכלום. וההרגשה שאלה לא חיים. ואני לא רוצה לעבוד ולא שיגעו בי. בתדירויות גבוהות מידי לאחרונה. אני כועסת שהמטפל לא עושה איזה קסם. וזוכרת איך אני מדברת על קסמים ונסים. אני בדרך לעבודה. זה מתעצם. דקה לפני שאני נכנסת אני מצליחה בדרך כלל לעבור מצב. אוי ואבוי אם לא. בדידות קטלנית. יחד קטלני. סוריקטה

11/10/2018 | 07:52 | מאת: שירה2017

איתך סוריקטה יקרה, כמה קשה הפיצול הזה, החיים המקבילים. מאחלת לל ימים טובים יותר ומנוחה טובה. שלך שירה

11/10/2018 | 19:45 | מאת: אביב 22

סוריקטה , חיבוק אהובה .... כל כך מוכר וכל כך קשה המזל שלנו זה שהעבודה אוספת וקסמים ...אחיזת עיניים אוהבת אותך , אתך

הי סוריקטה, לא פסיכית. יש לך את הכוחות לתפקד ולהיות רגועה בהקשרים מסויימים. אלו בהחלט כוחות. וחשוב לדעת היכן אפשרי ליפול. אח"כ חשוב לדעת גם איך ליפול (אני זוכר משהו כזה מקורס הצניחה לפני מליון שנים...). אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית