היי לכולן/ם...מצטערת מאוד על.....

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

04/10/2018 | 13:38 | מאת: חטוליתוש

שבכל מקום שאני כותבת ועונה יש מלא אותיות שלא במקום שלהם זה נקרא מאוד מעוות השתדלתי מאוד שיצא כתוב נכון אבל לא מצליח לי.... ולוקח ים של זמן לכתוב כל שורה בגלל הראיה הלוקה שלי אני רק עושה לעצמי בושות מצטערת.... מצער אותי מאוד חטולית יומטוב לכולן ,/ם

04/10/2018 | 16:17 | מאת: סוריקטה

חטולית, אוי חטולית, בעיניי הצלחת כל כך יפה. ואני רואה ועוד איך כמה השתדלת ואהבתי לקרוא אותך. מבינה איך את מרגישה לגבי עצמך ומדוע עצוב. מבינה... איתך, סוריקטה

04/10/2018 | 16:52 | מאת: אביב 22

הי נהדרת שאת מודל לחיקוי מודה לאל שאת בחיי את מי מעניין הטעויות גיבורה שאת לכולנו יש טעויות ואנחנו מבינים אחד את השני .....לי לפעמים יש שגיאות כתיב שאני לא מבינה איך כתבתי ככה אז מה חיבוק אהובה ושימרי עלייך

הי חטולית, זה בסדר. אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית