סיוטים......................

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

27/09/2018 | 12:19 | מאת: ינשוף

שברתי את מפרק כף היד חוזרים סיוטים של אז... שהייתי קטנה והיינו חולים אימא שלנו סגרה אותנו בחדר ורק הרשתה לנו לצאת כאשר היינו בריאים... לא היתה נכנסת לחדר ולא היה שום התייחסות אלינו. פחד אימה היה.... פחד אימה היום אף אחד לא פוגע אבל ה'לבד" הוא מחזיר אותנו לסיוטים. לסיוטים סיוטים סיוטים...

הי ינשוף, איך שברת את מפרק כף היד? נשמע כואב מאוד... טופלת? גובסה היד וקובעו העצמות? אודי

28/09/2018 | 02:04 | מאת: ינשוף

היי אודי נפלתי. לקח לי זמן להשים לב שיש בעיה יום שלם- הייתי קצת מנותקת ולא הרגשתי כאב עד שראיתי שהיד נפוחה היד בגבס והכל בסדר חוץ מהסיוטים

30/09/2018 | 01:21 | מאת: ינשוף

היי אודי זה לא כואב עכשיו זה לא כאב כל כך גם לפני הגיבוס הכל טוב

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית