הפעם זה יעלה???............

דיון מתוך פורום  פסיכולוגיה קלינית

05/09/2018 | 11:46 | מאת: hila37

היי אודי כבר פעמיים העליתי הודעות, ללא הצלחה. מטפלת בעצמי כמה שיכולה- נמצאת בטיפול 4 פעמים בשבוע. עוטף ומחזק קשה ולא פשוט בו זמנית. מבחינת תרופות- יש ירידה משמעותית במינונים, באישור הרופאה שלי. הייתי הבוקר אצל רופאת משפחה- סדרה לי את התרופות לפי הוראת הרופאה. אני אלך לבדיקות דם בשבוע הבא לפי זה הרופאה תבחן המשך טיפול. יש לי השמנה אמרתי לרופאה שאני נלחמת בזה יום יום זה קשה לי. שנה טובה הגשמת משאלות אילוצים לבביים 💟💟💙💚💛 הילה

06/09/2018 | 12:01 | מאת: אביב 22

הילה מתוקה ❤💙 נפלא שאת מטפלת בך שיהיה עם מה שיהיה עם מי ושיהיו לכם הכוחות לשמור על היחד תמשיכי ככה נהדרת שאת .... חיבוק לשנה נפלאה

06/09/2018 | 14:25 | מאת: חטוליתוש

היי הילה שמחה שאת מטופלת וטוב לך סדר בכדורים דבר חשוב ביותר והורדת מינון נשמע ממש נהדר מאחלת לך רק טוב מתוקה ושתצליחי בשנה החדשה להשיג כל מה שחשוב לך בהמון אהבה חטולית

06/09/2018 | 22:31 | מאת: hila37

חיבוק עוטף לכולך שנה טובה הילה

הי הילה, טוב לשמוע. שתהיה שנה טובה! אודי

מנהל פורום פסיכולוגיה קלינית